Gaming

articolul anterior articolul urmator

Acer lansează două noi laptop-uri de gaming

0
12 Apr 2019 11:39:50
Autor: Andrei Brînduşescu

Acer a prezentat, în cadrul conferinţei de presă next@acer ce a avut loc ieri seară la New York, două noi notebook-uri de gaming din seria Predator Helios.

Predator Helios 700

Notebook-urile Helios 700 vin cu specificaţii de top, fiind dotate cu procesoare Intel Core i9 şi plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 sau 2070, cu până la 64GB memorie DDR4. Helios 700 oferă şi de până la patru ori mai multă capacitate de transfer în medii dense decât reţelele wireless AC din generaţiile anterioare, datorită tehnologiei Killer Doubleshot Pro.

Display-ul este un Full HD IPS de 17 inci, cu rată de refresh de 144Hz şi timp de răspuns de 3ms cu tehnologia NVIDIA G-SYNC. Notebook-ul vine echipat cu 5 difuzoare şi un subwoofer.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului Helios 700 este, în acelaşi timp, şi extrem de utilă. Tastatura HyperDrift face parte din arhitectura termică a notebook-ului, şi poate glisa în faţă pentru a dezvălui două prize suplimentare de aer deasupra tastaturii şi sub ecran.

Sistemul de răcire include două ventilatoare Acer AeroBlade 3D din generaţia a patra, cinci conducte de căldură din cupru, o cameră de vapori şi tehnologie Acer CoolBoost.

Ca şi pe alte modele de Predator, Helios 700 are un buton Turbo, care declanşează rapid overclocking-ul, optimizând experienţa de gaming. Tasta PredatorSense oferă acces la temperatura procesorului şi a plăcii grafice, controlul ventilatorului, iluminarea RGB şi multe altele.

Predator Helios 300

Notebook-ul Helios 300 este îmbunătăţit cu adăugarea unor noi tehnologii şi caracteristici, alături de un nou design. Pe laptop-urile Helios 300 vor putea fi găsite procesoare până la Intel Core i7 din a 9-a generaţie şi plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design.

Tehnologia Killer DoubleShot Pro este şi aici disponibilă, la fel ca tasta Turbo. Memoria ajunge până la 32GB DDR4 2666mHz şi laptop-ul va avea până la două SSD-uri PCIe NVMe în RAID 0 plus un hard disk.

Display-ul noului Helios 300 este FullHD IPS de 15,6 sau 17,3 inci, în funcţie de versiune, având 144Hz şi un timp de răspuns de 3 ms.

Sistemul de răcire este format din două ventilatoare, unul dintre acestea fiind un Acer AeroBlade 3D, orificii de admisie şi evacuare şi tehnologie Acer CoolBoost.

Notebook-urile de gaming din seria Predator Helios 700 vor fi disponibile în Europa din luna iulie, la preţuri începând de la 2699 euro, iar cele din seria Predator Helios 300 vor ajunge pe continentul nostru cu o lună mai devreme, la un preţ începând cu 1499 de euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii