Gaming

articolul anterior articolul urmator

Acer lansează noi versiuni ale laptop-urilor sale de gaming Predator Triton 500 şi Nitro 5

0
2 Apr 2020 15:41:07
Autor: Andrei Brînduşescu

Ambele dispozitive vin cu un sistem de răcire îmbunătăţit şi cele mai noi procesoare Intel din generaţia a 10-a, alături de plăcile grafice RTX Super şi GTX de la NVIDIA.

Predator Triton 500

Predator Triton 500 vine echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core din a 10-a generaţie pentru performanţe de top şi grafică până la NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau SUPER 2070 cu design Max-Q.  

Alături de acestea, laptopul oferă până la 7,5 ore durată de viaţă a bateriei şI are un ecran IPS de 300 Hz, cu un timp de răspuns overdrive de 3 ms, care acoperă 100% din gama de culori sRGB, în timp ce suportă vizualizări cu unghi larg. Tehnologia NVIDIA G-SYNC elimină întreruperile şi minimizează lag-ul.

Predator Triton 500 este dotat cu un controler wireless Killer Wi-Fi 6 AX1650i, un control Ethernet E3100G şi Control Center 2.0 pentru a îmbunătăţi calitatea conexiunii de reţea, asigurând prioritatea lăţimii de bandă pentru aplicaţiile de importanţă critică.

Toată această putere este încadrată de un şasiu metalic cu o grosime de 17,9 mm şi o greutate de 2,1 kg, rame înguste şi un raport screen-to-body de 81%. Notebook-ul are până la 32 GB memorie DDR4 şi o capacitate de stocare de până la 2 TB pe SSD NVMe RAID 0.

Laptop-ul are încorporată tehnologia Vortex Flow de la Acer, un nou design care implică trei ventilatoare personalizate, amplasate strategic în şasiu, care lucrează în tandem pentru a creşte fluxul de aer suplimentar, reducând totodată zgomotul. Răcirea este îmbunătăţită în continuare şi prin tehnologia CoolBoost care creşte viteza ventilatorului pentru performanţe îmbunătăţite. Jucătorii pot monitoriza temperatura dispozitivului şi pot regla viteza ventilatorului prin interfaţa de utilizare PredatorSense.

Nu lipseşte din sistemul de răcire nici ventilatorul metalic 3D AeroBlade din a 4-a generaţie, conceput pentru a maximiza fluxul de aer şi a reduce zgomotul. Prin adăugarea a cinci conducte de căldură, noul Predator Triton 500 oferă o performanţă termică îmbunătăţită cu 33% faţă de omologul său din 2019.

Acer Nitro 5 

Noul Acer Nitro 5 este echipat cu un procesor până la Intel Core i7 din a 10-a generaţie de 5 GHz şi opţiunile grafice oferite de noile plăci video GeForce RTX 2060, GeForce GTX 1650Ti sau 1650.

Notebook-ul este livrat cu până la două SSD PCle M.2 şi un HDD de 1 TB pentru stocare şi până la 32 GB RAM DDR4 în două sloturi DIMM ce pot fi upgradate de utilizator. Disponibile cu display IPS FHD de 15,6 inci, jucătorii vor aprecia în mod deosebit îmbunătăţirile semnificative ale noilor modele 2020. Nitro 5 dispune de rate de refresh de 144 sau 120Hz şi un timp de răspuns de 3ms.

Nitro 5 are un sistem de răcire cu dublu ventilator, care profită de orificiile de admisie/evacuare plasate strategic şi de cele patru orificii de ventilare pentru a obţine o îmbunătăţire generală a performanţei termice de 25% faţă de modelul din 2019.

Acest lucru este optimizat suplimentar prin tehnologia CoolBoost capabilă să crească viteza ventilatorului cu 10% şi răcirea CPU/GPU cu 9%. Nou pentru modelul din acest an, Intel Wi-Fi 6 AX201 (802.11ax) şi Killer Ethernet E2600 măresc stabilitatea şi performanţa reţelei, permiţând jucătorilor să profite din plin de aceste îmbunătăţiri termice.

Laptopurile de gaming Predator Triton 500 vor fi disponibile în Europa din luna mai, la preţuri începând de la 1,899 euro.

Laptopurile de gaming Acer Nitro 5 vor fi disponibile în Europa din luna mai, la preţuri începând de la 899 euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările