Gaming

articolul anterior articolul urmator

Acer a lansat 6 noi monitoare de gaming din seriile Predator şi Nitro

0
22 Oct 2020 13:21:34
Autor: George-Andrei Cristescu
Monitor de gaming Acer PREDATOR XB323U GX.
Monitor de gaming Acer PREDATOR XB323U GX.

Acer şi-a extins linia de monitoare cu 6 noi modele, potrivite pentru o gamă largă de jucători, de la profesionişti de elită care necesită tehnologie de vârf până la jucători casual, mai preocupaţi de divertisment.

Acer susţine că este primul brand care oferă monitoare de gaming certificate TÜV Rheinland Eyesafe, proiectate pentru a filtra selectiv lumina albastră, menţinând în acelaşi timp culorile clare şi vii.

Noile monitoare din seria Predator XB3 oferă afişaje FHD (1920x1080) sau QHD (2560x1440), rate de refresh ridicate şi certificare VESA DisplayHDR. În plus, fiecare monitor a fost optimizat în funcţie de diferite criterii: XB273U NV este certificat Eyesafe, XB253Q GW are o rată de refresh impresionantă de 280 Hz (care poate fi crescută) şi un timp de răspuns de 0,5 ms (G to G), iar XB323U GX este remarcabil prin acurateţea culorilor cu acoperire Adobe RGB de 99%.

Predator XB273U NV, parte a seriei XB3 VisionCare, e unul dintre primele monitoare de gaming certificat de Eyesafe şi gestionează lungimi de undă de mare energie pentru a filtra selectiv lumina albastră, menţinând în acelaşi timp o calitate şi o acurateţe ridicată a culorilor. În plus, Acer VisionCare 4.0 încorporează o gamă largă de tehnologii - LightSense, AdaptiveLight, ColorSense şi ProxiSense - care măsoară lumina ambientală şi apoi ajustează automat luminozitatea şi temperatura culorii monitorului pentru a reduce oboseala ochilor.

Ecranul de 27 de inci QHD (2560x1440) Agile-Splendor IPS are unghiuri largi de vizualizare, un timp de răspuns rapid de 1 ms şi o rată de refresh de 170 Hz, în timp ce acoperirea spectrului de culoare DCI-P3 de 95% şi Delta E<1 permit imagini realiste. Certificat VESA DisplayHDR 400, noul XB273U NV oferă o calitate realistă a imaginii pe 8 biţi şi reglează dinamic luminozitatea ecranului pentru a se potrivi scenei afişate.

Acest model este echipat cu RGB LightSense pentru sincronizarea culorilor de pe ecran cu muzica, media şi eSports. Un transmiţător TX încorporat poate sincroniza wireless culorile şi ritmul iluminării cu monitoarele suplimentare din reţea pentru un efect şi mai dramatic. Un suport ergonomic îi ajută pe utilizatori să găsească exact unghiul potrivit, oferindu-le posibilitatea de a regla înclinarea, rotirea, înălţimea şi pivotarea monitorului.

Panoul de 24,5 inci IPS FHD (1920x1080) compatibil cu NVIDIA G-SYNC al noului monitor Predator XB253Q GW are o rată de refresh de 280 Hz şi un timp de răspuns de până la 0,5 ms (G to G) pentru a ţine pasul cu cele mai rapide scene de acţiune. Tehnologia RGB LightSense integrată, cu nouă efecte speciale diferite, sincronizează culorile pe ritmul muzicii, jocurilor şi multe altele. Monitorul a fost proiectat ergonomic, permiţând utilizatorilor să-şi regleze înclinarea, rotirea, înălţimea şi pivotarea.

Compatibil cu NVIDIA G-SYNC şi cu un afişaj QHD (2560x1440) de 32 de inci, cu o rată de refresh rapidă de 270 Hz  şi un timp de răspuns de până la 0,5 ms (G to G), fluiditatea şi latenţa scăzută a noului monitor Predator XB323U GX reduc semnificativ motion blur-ul în timpul jocurilor cu ritm rapid. Acoperirea AdobeRGB de 99% face din acest dispozitiv o alegere excelentă pentru gamerii care îşi creează videoclipuri în timpul jocului, iar certificarea VESA DisplayHDR 600 indică faptul că XB323U GX oferă procesare a imaginilor pe 8 biţi şi local-dimming, permiţând ecranului să se adapteze dinamic la ceea ce se întâmplă în fiecare scenă. Pentru a optimiza confortul în timpul sesiunilor lungi de joc, Predator XB323U GX oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi regla înclinarea, rotirea, înălţimea şi pivotarea.

Predator X34 GS extinde vizualizarea periferică a utilizatorilor cu un ecran curbat gigant UWQHD (3440x1440) de 34 inci, care funcţionează în tandem cu un panou IPS Agile-Splendor şi care oferă imagini clare chiar şi la unghiuri largi de vizualizare. Compatibil cu NVIDIA G-SYNC, oferă o acţiune fluidă cu o rată de refresh de până la 180 Hz (overclockabilă) şi un timp de răspuns ultrarapid de 0,5 ms (G to G). VESA DisplayHDR 400 iluminează chiar şi cele mai mici detalii pentru a crea imagini mai clare, iar acoperirea spectrului DCI-P3 de 98% dă viaţă imaginilor în culori vii. Standul flexibil oferă o multitudine de opţiuni de vizualizare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-şi regla înclinarea, rotirea şi înălţimea. Două difuzoare integrate de 7 waţi elimină necesitatea difuzoarelor externe.

Monitoarele din seria Nitro

Două noi modele de 27de inci din seria Nitro, Acer Nitro XV272U KV şi Nitro XV272 LV, sunt potrivite pentru jucătorii care doresc să obţină cât mai multă valoare din dispozitivele lor. Ambele sunt certificate Eyesafe pentru a preveni oboseala ochilor şi a oferi un confort de vizionare suplimentar, iar suportul ergonomic permite jucătorilor să găsească unghiul de vizualizare corect ajustând înclinarea, rotirea, înălţimea şi pivotarea dispozitivului.

Acer Nitro XV272U KV oferă o experienţă de joc QHD (2560x1440), cu un rating Delta E<1 scăzut şi o acoperire de 95% a spectrului de culori DCI-P3. Performanţa este rapidă şi fluidă, cu până la 170 Hz  şi un timp de răspuns de 1 ms (G to G) pe un panou IPS Agile-Splendor care oferă unghiuri largi de vizualizare. Dincolo de aspect, monitorul este echipat şi cu tehnologiile LightSense, ColorSense şi ProxiSense, oferind utilizatorilor o experienţă mai confortabilă prin ajustarea automată a setărilor monitorului în funcţie de iluminarea ambientală.

Nitro XV272 LV are un panou IPS Agile-Splendor FHD (1920x1080) şi oferă până la 165Hz pentru imagini fluide chiar şi în scene de acţiune intense. Cu o acoperire de culoare DCI-P3 de 90% şi un rating Delta E<1 scăzut, utilizatorii au toată tehnologia necesară pentru a se lăsa captivaţi de lumile virtuale din jocurile preferate.

Preţuri şi disponibilitate

Predator XB273U NV va fi disponibil în EMEA din ianuarie 2021, la preţuri începând de la 549 EUR.

Predator XB253Q GW va fi disponibil în EMEA din ianuarie 2021, la preţuri începând de la 449 EUR.

Predator XB323U GX va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la preţuri începând de la 999 EUR.

Predator X34 GS va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la preţuri începând de la 1,099 EUR.

Nitro XV272U KV va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la preţuri începând de la 469 EUR.

Nitro XV272 LV va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la preţuri începând de la 319 EUR.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările