Gaming

articolul anterior articolul urmator

AMD Embedded prezintă noutăţi pentru industria de gaming de cazino

0
21 Oct 2019 18:25:27
Autor: Andrei Brînduşescu

Divizia Embedded de la AMD împinge limitele graficii destinate industriei cazinourilor şi lansează două plăci video integrate, de înaltă performanţă: AMD Radeon E9560 şi E9390.

Cu ajutorul unui factor de formă PCIe, procesoarele grafice de pe cele două plăci vor pune umărul la crearea unor experienţe dinamice, imersive, pentru platformele de gaming de cazino.

Pentru producătorii care au nevoie de performanţa superioară pusă la dispoziţie de un GPU Embedded, noul E9560 livrează rezultate mai bune cu 11% decât actualul E9550. Pentru a ajunge la această performanţă, procesorul se foloseşte de 36 de unităţi de calcul, ajutate de un consum redus de energie, de mai puţin de 130W.

De asemenea, AMD Embedded pune la dispoziţia clienţilor din industria cazinourilor o varietate de soluţii pentru a echipa orice sistem de gaming. AMD Ryzen Embedded V1000 SoC aduce împreună tehnologiiile CPU şi GPU într-un singur pachet, pentru a putea pune în funcţiune până la patru display-uri 4K în acelaşi timp.

În plus, una dintre cele mai mari companii de gaming de cazino din Europa, Casino Technology, a anunţat că va oferi suport pentru AMD Ryzen Embedded V1000 SoC, în timp ce Quixant va lansa o nouă generaţie de controllere de gaming, QXi-7000 LITE, care se va folosi de AMD Ryzen Embedded R1000 SoC, permiţând o performanţă de top în designul de jocuri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii