Gaming

articolul anterior articolul urmator

AMD a lansat driver-ul Radeon PRO Enterprise 21.Q3

0
17 Sep 2021 12:43:59
Autor: George-Andrei Cristescu
AMD Radeon PRO Enterprise 21.Q3
AMD Radeon PRO Enterprise 21.Q3

AMD a lansat software-ul Radeon PRO pentru Enterprise 21.Q3, oferind cu 16% mai multă performanţă în comparaţie cu benckmark-urile de referinţă, totodată eficienţa, fiabilitatea şi productivitatea sporite în aplicaţii au fost păstrate.

Printre caracteristicile esenţiale, regăsim:

  • Îmbunătăţirea performanţei de la un an la altul -  Comparativ cu driverul Radeon Enterprise 20.Q3, noul driver oferă îmbunătăţiri semnificative ale performanţei, inclusiv o creştere de 48% în setul de teste grafice Catia şi o creştere de 12% în setul de teste grafice 3dsmax.
  • Suport suplimentar pentru AMD Remote Workstation – Alături de soluţiile grafice remote, AMD Remote Workstation funcţionează pentru a transmite în siguranţă puterea grafică a staţiilor de lucru pe desktop-urile sau laptop-urile de acasă, permiţând utilizatorilor să fie productivi oriunde s-ar afla. Noul driver adaugă suport pentru Teradici CAS (Cloud Access Software), bazându-se pe suportul continuu pentru VMware Horizon, Citrix Virtual Apps and Desktops, Microsoft Remote Desktop şi HP ZCentral Remote Boost.
  • Certificarea aplicaţiilor profesionale – AMD îşi continuă angajamentul faţă de dezvoltarea driverelor profesionale certificate pentru aplicaţii. Certificarea oferă fiabilitate la nivel de organizaţie pentru aplicaţii, inclusiv 3dsMax, Revit, Catia, SOLIDWORKS şi multe altele.
  • AMD Radeon PRO Viewport Image Boost - Compatibil cu Revit şi 3ds Max, această caracteristică măreşte rezoluţia modelului în zona viewport pentru a oferi o fidelitate mai bună a imaginii şi a permite utilizatorilor să ia decizii de proiectare mult mai eficient.

Driverul AMD Radeon PRO Enterprise 21.Q3 poate fi descărcat de aici, mai multe informaţii despre Radeon PRO Software pot fi găsite aici

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările