Gaming

articolul anterior articolul urmator

AMD a lansat noua versiune de software pentru plăci grafice, Adrenalin 21.4.1

0
20 Apr 2021 20:30:19
Autor: George-Andrei Cristescu
Radeon Software Adrenalin 21.4.1
Radeon Software Adrenalin 21.4.1

AMD a lansat astăzi, 20 aprilie,  Radeon Software Adrenalin 21.4.1, următoarea generaţie a suitei de software pentru placi grafice AMD Radeon.

Funcţii precum AMD FreeSyncAMD Radeon Anti-Lag, şi AMD Radeon Boost oferă utilizatorilor framerate-uri ridicate, jocuri cu lantenţă redusă, în timp ce programele destinate dezvoltatorilor precum AMD Radeon Sharpening şi AMD FidelityFX generează o experienţă imersivă din punct de vedere al graficii în jocuri. Bazându-se pe aceste funcţii, noua suită de programe, AMD Radeon Adrenalin 21.4.1, are următoarele caracteristici şi opţiuni :

  • AMD Link este o aplicaţie gratuită pentru Windows şi permite utilizatorilor să se conecteze la propriul pc de gaming de pe un alt computer (Windows) pentru a se juca de oriunde. Noua caracteristică AMD Link Game oferă utilizatorilor opţiunea de a invita un prieten să se conecteze la calculatorul lor de pe un alt sistem Radeon pentru a se juca împreuna în modul multiplayer sau split screen. În aplicaţia AMD Link vei avea parte de 144 FPS (maxim), lăţime de bandă mare în timpul streaming-ului, suport pentru sunet sorround 5.1 şi latenţă redusă în streaming de până la 60% în CS:GO.
  • interfaţă de utilizator este realizată pe baza feedback-ului comunităţii AMD, iar cea mai recentă versiune de software oferă mai multe opţiuni de personalizare. Astfel, utilizatorii pot alege între: o instalare completă, o instalare minimă cu o interfaţă simplificată sau o instalare rapidă, doar pentru a beneficia de driver. Actualizările suplimentare includ: o bară de căutare îmbunătăţită şi statistici din timpul sesiunilor de gaming  pe care le poţi găsi într-un folder dedicat.
  • utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza atât performanţele plăcii grafice Radeon, cât şi cele ale procesorului Ryzen într-un singur loc. Performanţele sistemului ce pot fi vizualizate sunt: nivelul de utilizare a procesorului, viteza de procesare, temperatura, consumul de energie şi viteza ventilatorului.
  • îmbunătăţirea înregistrării şi streaming-ului – toate setările dedicate înregistrării şi streaming-ului sunt integrate într-un singur tab, noua versiune AMD Radeon oferă avantaje în ceea ce priveşte utilizarea programului prin implementarea funcţionalităţii de sortare a conţinutului video şi prezenţa unui bot care te va ajuta să iniţiezi un streaming.
  • corecţia deficienţei de culoare -  Setările personalizate permit utilizatorilor ce întâmpină probleme majore de deficienţă a culorii (protanopie, deuteranopie şi tritanopie) să experimenteze jocurile în cele mai bune condiţii grafice, performanţă fiind la cote la maxime.
  • AMD Crash Defender – asigură stabilitatea pentru sisteme şi recuperarea acestora cauzate în urma unor erori întâmpinate în diferite scenarii.

Utilizatorii pot descărca Radeon Software Adrenalin 21.4.1. accesând link-ul

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările