Gaming

articolul anterior articolul urmator

AMD a lansat placa video Radeon Pro W5500, destinată profesioniştilor

0
11 Feb 2020 16:35:03
Autor: Redacţia Adevărul

De asemenea, AMD a anunţat şi GPU-ul Radeon PRO W5500M, care este destinat noii generaţii de staţii mobile de lucru.

Radeon Pro W5500 livrează o performanţă ridicată la pachet cu funcţii esenţiale pregătite să facă faţă aşteptărilor profesioniştilor din varii domenii de editare grafică.

Folosindu-se de arhitectura de înaltă performanţă AMD RDNA şi de memorie GDDR6, placa video Radeon Pro W5500 livrează o performanţă-per-clock cu 25 de procente mai ridicată decât în cazul generaţiei anterioare de arhitectură GCN (Graphics Next Core).

Printre cele mai importante funcţii ale plăcii video Radeon Pro W5500 se numără:

  • Performanţă deosebită în multitasking – Oferă o performanţă estimată în application workflow de 10 ori mai bună, măsurată cu ajutorul benchmark-ului SPECviewperf 13.
  • Eficienţă energetică Real-World – Combinaţia dintre eficienţa energetică a arhitecturii AMD RDNA şi platforma Radeon Pro Software for Enterprise permite plăcii video Radeon Pro W5500 să crească nivelul de performanţă pentru a permite rularea eficace a aplicaţiilor profesionale.
  • Sofware de nivel profesional – Radeon Pro Software for Enterprise oferă îmbunătăţiri ale performanţei cu fiecare versiune nouă care este lansată. De asemenea, platforma oferă suport pentru AMD Remote Workstation, permiţând profesioniştilor să îşi acceseze staţiile fizice de lucru de oriunde.

Placa video Radeon Pro W5500 va fi disponibilă pentru achiziţionare la jumătatea lunii februarie, la un preţ recomandat de 399 de dolari. De asemenea, GPU-ul Radeon Pro WX 5500M va echipa staţii de lucru profesionale mobile începând cu primăvara anului 2020.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările