Gaming

articolul anterior articolul urmator

AMD a lansat Radeon Software Adrenalin 2020 Edition

0
13 Dec 2019 00:16:01
Autor: Adrian Pogîngeanu
Captură din timpul instalării
Captură din timpul instalării

AMD a lansat noua generaţie de Radeon Software Adrenalin 2020 Edition, introducând o nouă aplicaţie intuitivă de gaming, performanţe mai bune şi funcţii premium.

Printre funcţii îmbunătăţite se numără:

  • O aplicaţie de gaming total nouă şi diferită: Un design simplu şi intuitiv permite utilizatorului să controleze complet hardware-ul Radeon, funcţiile din jocuri şi setările, precum şi serviciile de streaming.

  • Radeon Boost: Livrează o performanţă cu 23% mai bună în jocurile cu acţiune rapidă, reducând în mod dinamic rezoluţia şi crescând în acelaşi timp numărul de cadre pe secundă. Rezultatul este o experienţă mai fluidă, fără să se producă vreo schimbare perceptibilă în calitatea imaginii.

  • AMD Link: Permite acum utilizatorilor să se joace şi atunci când sunt în mişcare, prin intermediul unui gameplay de calitate înaltă, livrat direct, prin streaming, pe telefoane sau tablete.

  • Integer Display Scaling: Scalează imaginile de pe ecran, de la un pixel la patru sau mai mulţi, oferind jocurilor clasice un aspect modern, artistic, cu opţiuni de scaling pentru display-urile high-PPI.

Am descărcat noul Radeon 19.12.2 şi l-am instalat pe computerul personal, prima observaţie e că antivirusul blochează încercările de conectare la serverul AMD. Dezactivează temporar antivirusul. Odată instalată aplicaţia în meniul "Quik Setup" găseşti trei profile de utilizare: Gaming, e-Sports şi Standard. 
 
Am selectat Gaming şi mai departe îţi afişează placa grafică, procesorul şi modul în care acestea se potrivesc cu jocurile instalate.  Computerul meu e la limită, îmi arată asta şi-mi indică cu ce ar trebui să înlocuiesc hardware-ul actual.

Mai multe opţiuni ale aplicaţiei în galeria din deschiderea articolului sau la finalul lui.

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 poate fi descărcat de aici.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările