Gaming

articolul anterior articolul urmator

Call of Duty Mobile: Ce recorduri a doborât şi care sunt veniturile obţinute în prima săptămână

0
9 Oct 2019 18:12:14
Autor: Andrei Brînduşescu

Săptămâna trecută, Call of Duty Mobile a luat cu asalt dispozitivele mobile, atât pe iOS, cât şi pe Android. Cifrele oferite de Sensor Tower arată acum succesul răsunător pe care l-a avut proaspătul titlu Activision.

Cu peste 100 de milioane de descărcări efectuate numai în prima săptămână, Call of Duty Mobile a obţinut ”cea mai bună lansare a unui joc de mobil înregistrată vreodată”, conform Sensor Tower. Comparativ, Fortnite a înregistrat 22,5 milioane de descărcări în prima sa săptămână, însă jocul celor de la Epic a fost disponibil doar în App Store. Totuşi, PUBG Mobile, disponibil atât pe Android, cât şi pe iOS, a adunat ”doar” 28 de milioane de descărcări în primele 7 zile.

În total, 102.2 milioane de utilizatori au descărcat jocul, 56.9 dintre aceştia pe iOS, şi restul de 45.3 pe Android. Shooter-ul celor de la Activision a fost cel mai popular în Statele Unite, care au înregistrat 16,9% din totalul descărcărilor, India (13,4%) şi Brazilia (7%).

La capitolul venituri, un total de 9,1 milioane de dolari a fost adunat de pe platformele iOS, în timp ce 8,3 milioane de dolari au fost obţinuţi de pe Android. Statele Unite au fost din nou cea mai mare sursă de venit pentru cei de la Activision.

Mario Kart Tour tocmai stabilise un nou record cu câteva zile înainte de lansarea lui Call of Duty Mobile, adunând 90 de milioane de descărcări în primele 7 zile şi 12,7 milioane de dolari în venituri.

Pentru cei care nu au jucat încă, noul joc al celor de la Activision se poate găsi în App Store şi în Play Store, şi este gratuit, având însă posibilitatea de a achiziţiona din aplicaţie diverse lucruri al căror preţ variază de la 0.99$ până la 99.99$.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii