Gaming

articolul anterior articolul urmator

CES 2020: MSI a prezentat o nouă generaţie de laptopuri de gaming

0
10 Jan 2020 11:50:54
Autor: Adrian Pogîngeanu
Laptop MSI G66 Raider.
Laptop MSI G66 Raider.

MSI a câştigat anul acesta, la CES, 10 premii pentru inovaţie şi a prezentat noile laptopuri GE66 Raider şi GS66 Stealth, împreună cu o gamă premiată de produse realizate atât pentru jucători cât şi pentru creatori.

În acest an, MSI îşi dezvăluie laptop-ul futuristic GE66 Raider. Şasiul este iluminat panoramic iar carcasa e construită integral din aluminiu, cu elemente argintii ce simulează titanul. Bara Mystic Light parcurge partea din faţă a lui GE66 în 16.7 milioane de culori şi creează o impresie plăcută.
Laptopul MSI GE66 de 15.6 inci este mai uşor şi iese în evidenţă cu un design nou, estetică cu unghiuri oblice în timp ce performanţele sale sunt îmbunătăţite. Dispozitivul poate fi echipat cu un afişaj de gaming opţional, ultra-rapid, de 300 Hz; în timp ce hardware-ul său este alimentat de o baterie de 99.9 Wh (9A), cea mai mare capacitate permisă în timpul zborurilor.
 
 
MSI GS66 Stealth este cel mai recent membru al escadrilei de gaming "slim-n-light". Are aceeaşi baterie ca şi GE66 Raider, iar Cooler Boost Trinity+ este acum reproiectat cu cele mai subţiri lame de ventilaţie din lume, de 0.1 mm, pentru un flux de aer crescut cu până la 10%.
 
 
 „GE66 Raider Dragonshield Limited Edition” este o colaborare pe partea de design între MSI şi renumitul artist digital Colie Wertz, cunoscut pentru lucrările sale de artă conceptuală şi modelare 3D pentru filme de succes de la Hollywood, cum ar fi seria Star Wars, Transformers şi Iron Man, printre altele. „Mi-am imaginat că Dragonshield este inima maşinii. Făcând acest lucru, mi-am imaginat scutul ca fiind afişat proeminent pe spatele unei nave cu aripi.”, a declarat Wertz. Şasiul este parţial blindat cu panouri metalice gravate, care seamănă cu secţiunea unei nave spaţiale. 

 
Prestige 14 a lansat o nouă versiune roz ce urmează modelelor alb şi gri carbon şi moşteneşte şasiul subţire, textura premium, performanţele şi precizia culorilor True Pixel ale seriei MSI Prestige. 


MSI urmează să prezinte o versiune conceptuală GF65, care cuprinde trei modele cu design de camuflaj militar, combinat cu elemente triunghiulare digitale, care evidenţiază un strat bogat de textură metalică.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările