Gaming

articolul anterior articolul urmator

CES 2021: Acer lansează un monitor de gaming cu rată de refresh de 275Hz şi unul pregătit pentru PS5 şi Xbox Series X

0
11 Jan 2021 17:49:38
Autor: Andrei Brînduşescu

Acer a anunţat la CES noile sale monitoare de gaming, din gamele Predator şi Nitro, cu o rată de refresh de 275Hz pentru jucătorii de PC, dar pregătite şi pentru noile console, cu HDMI 2.1.

Predator XB273U NX

Monitorul de gaming Predator XB273U NX are 27 inci şi un ecran WQHD (2560x1440) cu rată de refresh de până la 275 Hz şi un timp de răspuns de până la 0,5 ms. Monitorul compatibil HDR acoperă 95% din spectrul DCI-P3 pentru a oferi culori vibrante şi negru mai profund, iar afişajul său este îmbunătăţit de tehnologia IPS Agile-Splendor de la Acer, care face posibile imagini clare la unghiuri largi de vizualizare.

Monitorul beneficiază şi de cele mai noi tehnologii NVIDIA, precum instrumentul de măsurare a latenţei sistemului lansat recent, NVIDIA Reflex Latency Analyzer, detectează click-urile provenite de la mouse şi apoi măsoară timpul necesar pentru ca pixelii rezultaţi (de exemplu flash-ul unei împuşcături) să se schimbe pe ecran, iar NVIDIA G- SYNC oferă jocuri fără întreruperi, pe lângă un contrast şi o paletă de culori extinsă.

Monitorul Predator XB273U NX va fi disponibil în Europa din luna mai, la preţuri începând de la 1.179 euro.

Predator XB323QK NV

Predator XB323QK NV este un monitor de gaming UHD (3840x2160) de 31,5 inci, compatibil NVIDIA G-SYNC, cu o rată de refresh rapidă, de 144 Hz. El vine dotat cu o gamă vibrantă oferită de gamutul Wide Color DCI-P3 de 90%, şi include Acer Agile Splendor IPS şi certificare VESA DisplayHDR 400.

Monitorul Predator XB323QK NV va fi disponibil în Europa din luna mai, la preţuri începând de la 1.199 euro.

Acer VisionCare 4.0

Ambele monitoare din seria Predator XB3 dispun de Acer VisionCare 4.0, o suită de tehnologii care ajută la protejarea ochilor utilizatorilor în timpul sesiunilor de joc şi a turneelor mai lungi. Acer VisionCare 4.0 include LightSense pentru reglarea luminozităţii ecranului în funcţie de iluminarea ambientală şi AdaptiveLight, ColorSense şi ProxiSense, o suită de tehnologii care măsoară lumina ambientală şi apoi reglează automat luminozitatea şi temperatura de culoare a monitorului în mod corespunzător.

Ambele modele sunt printre primele monitoare din lume care au primit certificarea TÜV Rheinland Eyesafe. Se sprijină pe Acer ErgoStand, un suport care oferă utilizatorilor posibilitatea de a regla gradul de pivotare, de înclinare şi înălţimea monitorului pentru a găsi unghiul de vizualizare ideal.

Acer Nitro XV282K KV

Nitro XV282K KV are un panel IPS 4K UHD (3840x2160), contrast 100.000.000:1 pentru a afişa imagini clare şi acoperire de 90% a gamutului de culoare DCI-P3. Cu tehnologie AMD FreeSync Premium, ecranul cu rată de refresh de 144 Hz are un timp de răspuns de 1 ms pentru o redare rapidă a cadrelor.

În plus, noul Acer Nitro XV282K KV dispune de HDMI 2.1 şi cablu, pentru suport facil al celor mai recente console de gaming la 4K UHD 120 Hz cu VRR (Variable Refresh Rate). Monitorul a obţinut şi certificarea TÜV Rheinland Eyesafe.

Noile monitoare Acer din seria Nitro XV2 dispun de Acer HDR 400 şi ecran IPS cu cristale lichide pentru o calitate sporită a imaginii, în timp ce Acer VisionCare 3.0 încorporează mai multe tehnologii care ajută la reducerea oboselii ochilor des întâlnită după utilizare intensă. Acestea includ LightSense, ColorSense, ProxiSense şi BluelightShield Pro.

Monitorul Nitro XV282K KV va fi disponibil în Europa din luna mai, la preţuri începând de la 949 euro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările