Gaming

articolul anterior articolul urmator

Codemasters şi Electronic Arts Inc au anunţat jocul video GRID Legends

0
23 Jul 2021 13:53:53
Autor: George-Andrei Cristescu
GRID Legends
GRID Legends

Codemasters şi Electronic Arts Inc au anunţat GRID Legends, o experienţă de curse care îmbină acţiunea sporturilor cu motor şi varietatea curselor cu o poveste imersivă, transpunând jucătorul în mijlocul acţiunii.

GRID Legends oferă experienţe incitante şi neprevăzute, atât pe circuitele rutiere cât şi stradale. De asemenea, jocul dispune şi de un creator de curse, care le permite jucătorilor să opteze pentru autovehicule din clase mixte şi să concureze pe toate circuitele, inclusiv în noile locaţii precum Londra sau Moscova. 

GRID Legends va fi lansat în 2022 pentru Xbox Series X|S şi PlayStation 5, dar şi  PlayStation 4, Xbox One, şi PC.

Seria GRID World revine, iar anul acesta jucătorii sunt protagoniştii unui documentar care captează fiecare moment, atât de pe pistă cât şi din afara acesteia. 

Piloţii se confruntă cu personalităţi acerbe, politici interne ale echipelor şi cu infamul Ravenwest Motorsport, care speră să câştige cel de al şaselea Campionat Mondial.

Fiind dezvoltată cu ajutorul producţiei virtuale, care aduce jucătorii mai aproape de acţiune, povestea include personaje eclectice, ca actorul britanic Ncuti Gatwa.

 

AI-ul unic de personalitate a piloţilor creionează curse neprevăzute, autovehiculele întrecându-se pentru un loc pe podium. Jucătorii pot concura pe mai mult de 130 de circuite, inclusiv pe piste inspirate din viaţa reală, precum Brands Hatch sau Indianapolis, dar şi pe circuite emblematice stradale, precum San Francisco, Paris, etc. 

Jucătorii pot concura şi pot îmbunătăţi peste 100 de autovehicule, de la autoturisme clasice, la maşini de mari dimensiuni, monoposturi sau stadium trucks. Prin adăugarea creatorului de curse, jucătorii pot alege autovehiculele preferate pentru circuite, concurând online.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările