Gaming

articolul anterior articolul urmator

Cum să alegi site-ul de poker online? Sfaturi pentru a juca în portaluri de poker online sigure şi corecte

0
Articol publicitar
14 Jun 2021 17:04:49
Autor: ADH

Sunt zeci de site-uri de poker disponibile pentru jucătorii români, însă atunci când vreţi să implicaţi pariurile pe bani reali, este necesar să urmăriţi anumite criterii, precum jocuri de poker echitabile, certificate şi verificate, protejate de tehnologia de criptare pe 128 de biţi şi Secure Socket Links.

Pentru a putea alege cel mai sigur site de online poker România, găsiţi sfaturi utile pe www.inselatorie.ro/poker/888poker/. Respectaţi aceste fundamente şi veţi putea juca la operatori licenţiaţi, care vă asigură confidenţialitate informaţiilor private, jocuri corecte şi tranzacţii bancare securizate. 
 
1. Siguranţa înainte de toate
Există zeci de opţiuni pentru site-uri de poker în România, cu toate acestea, nu toate pot demonstra nivelurile de integritate şi transparenţă de care avem nevoie. Utilizatorii, în dorinţa de a juca cât mai repede, omit să verifice câteva fundamente şi există posibilitatea de a se expune unui risc foarte mare. Nu este greu să identifici un operator de poker sigur şi corect, însă, implică timp şi dedicaţie. În primul rând, trebuie verificat licenţa şi reglementarea. 
 
Un operator licenţiat are software-ul testat pentru corectitudine, este verificat de organisme independente, oferă tranzacţii financiare sigure şi un program de asistenţă clienţi rezonabil. În România sunt prezenţi mai mulţi operatori de jocuri de noroc internaţionali, cu renume mondial, licenţiaţi în Malta, Gibraltar sau UK, cu toate acestea, pentru a putea furniza serviciile şi cetăţenilor români, sunt obligaţi prin lege să deţină licenţă de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. 
 
Dacă site-ul de poker nu oferă transparenţă la licenţa ONJN, reprezentată de o iconiţă cu log-ul organismului dar şi numărul de licenţă expus pe prima pagină, cel mai bun lucru de făcut este părăsirea acelui mediu, eventual raportat la http://onjn.gov.ro/contact/.  
 
2. Utilizarea site-ului
Pentru o experienţă cât mai bună, este lesne de înţeles că trebuie să alegeţi un site care funcţionează fără probleme, în detrimentul unuia care se blochează ocazional sau frecvent. Un site de poker uşor de utilizat este unul uşor de navigat, unde veţi putea găsi exact ceea ce căutaţi imediat. Un site web informativ şi care prezintă toate informaţiile relevante şi importante într-un mod clar şi concis va face cu siguranţă întreaga experienţă de joc mult mai plăcută.
 
Site-ul de poker trebuie ales şi în funcţie de categoria jucătorului. De exemplu, unele camere de poker sunt mai bune pentru turnee, altele oferă mai multe buy-in-uri, un fond mai mare de câştiguri sau limite mai potrivite. Singurele opţiuni pentru a se putea forma o opinie clară asupra funcţionalităţii sunt experienţa proprie şi recenziile altor jucători. 
 
Dacă nu găsiţi un site de poker care să vă ofere posibilitatea de a testa software-ul gratuit, sau cu bani bonus, cel mai bine este să găsiţi informaţii despre acestea în recenziile jucătorilor. În această ordine de idei, găsiţi afiliaţi de cazinou care, de asemenea, deţin licenţă ONJN şi sunt în măsură să ofere informaţii corecte şi actualizate.   
 
3. Disponibilitatea traficului şi a jocului
Cele mai sigure site-uri de poker atrag mulţi jucători şi unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le căutaţi la o cameră de poker este cantitatea de trafic pe care o primeşte aceasta. Un număr mare de utilizatori este un indicator clar că operatorul nu are nimic şi oferă un mediu de joc sigur şi corect. 
 
De asemenea, acordaţi o atenţie deosebită numărului de mese care rulează în jocuri şi mize care vă interesează, asigurându-vă că există întotdeauna acţiune atunci când doriţi să jucaţi sau să intraţi într-un turneu. Site-urile de poker cu trafic mai mic nu vor putea organiza 24/7 turnee şi nici nu garantează foarte multe mese de joc activ la orice oră, astfel că, atunci când vreţi vrea să jucaţi câteva mâini, veţi nevoiţi să aşteptaţi un pic. 
 
4. Instrumente de antrenament pentru poker
Jocul de  poker este un joc complex, unde este implicat un grad de noroc incontrolabil, însă pokerul rămâne unul dintre puţinele jocuri dintr-un cazinou unde abilităţile jucătorului influenţează rezultatul. Există cursuri de formare la poker, dar care sunt contra cost, în schimb, dacă nu doriţi să investiţi bani în perfecţionarea jocului, va trebui să profitaţi de uneltele puse la dispoziţiei gratuit de către operatori. 
 
Fiecare site de poker de top trebuie să ofere instrumente care pot îmbunătăţi jocul utilizatorului. Acestea pot varia de la tutoriale pentru jucătorii începători până la strategii avansate pentru jucătorii cu experienţă. Verificaţi fiecare cameră la ce are de oferit, atunci când vine vorba de instrumente de instruire. Mai mult, dacă sunteţi începător, trebuie să verificaţi dacă site-ul oferă mese de poker pentru jucători cu acelaşi nivel. 
 
5. Bonusuri şi promoţii
Industria jocurilor de noroc online este una competitivă, unde operatorii folosesc bonuri şi promoţii ca şi strategii pentru a putea atrage cât mai mulţi utilizatori. Site-uri de poker oferă pachete de bun venit, bonusuri de depunere dar şi oferte sezoniere. Ofertele variază, dar implică, în general, o formă de numerar bonus sau bilete de intrare la turnee. Aceste tipuri de pachete de bun venit nu numai că oferă jucătorilor şansa de a juca într-un turneu pe care altfel nu şi-ar fi putut permite sau pur şi simplu nu vor să participe din cauza costurilor costisitoare de achiziţie, dar oferă oportunităţi valoroase de experienţă jucătorilor de poker în devenire.
 
Probabilitatea ca jocul de poker online să fie amenajat este din ce în ce mai mică şi aproape de zero la operatorii licenţiaţi. Mulţi jucători, indiferent că vorbim de poker, blackjack sau sloturi online, după mai multe pierderi, vor avea tendinţa să acuze operatorul de înşelăciune. Datorită reglementărilor în vigoare, este practic imposibil ca orice site de poker online sau cazinou online de renume să înşele. Pokerul online este o industrie de miliarde de dolari, proveniţi din toate colţurile globului, unde nimeni nu doreşte să rişte fluxul de numerar solid şi nici reputaţia. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările