Gaming

articolul anterior articolul urmator

Cum arată camera de hotel în care îţi poţi exersa abilităţile de pilot înainte de culcare

0
11 Jul 2019 17:39:40
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO via Haneda Excel Hotel Tokyu
FOTO via Haneda Excel Hotel Tokyu

Un hotel din Japonia oferă o experienţă inedită, special realizată pentru pasionaţii de aeronautică, care îşi pot exersa abilităţile de pilot într-un simulator de zbor, amplasat într-unul din pereţii camerei.

La Haneda Excel Hotel Tokyu din Japonia poţi descoperi o cameră de hotel pe cât de bizară, pe atât de interesantă. 

Un simulator de zbor în mărime naturală, modelat după cabina de pilotaj a unui Boeing 737-800 îi aşteaptă pe cei care sunt dispuşi să plătească 25.300 de yeni pe noapte (aproximativ 233 de dolari), arată The Verge.

Există şi posibilitatea de a aranja o lecţie de pilotaj de 90 de minute cu un instructor de zbor pentru 30.000 de yeni (aproximativ 277 de dolari), pentru cei care doresc să afle ce fac de fapt toate acele butoane.

FOTO via Haneda Excel Hotel Tokyu

Hotelul este amplasat la doar câteva minute de aeroportul internaţional Haneda din Tokyo, astfel încât poţi vedea pista aeroportului de la fereastra camerei, în caz că vrei să schimbi peisajul şi să observi şi exteriorul avioanelor.

Există o soluţie şi pentru cei care vor să experimenteze un zbor cu avionul din interiorul propriei locuinţe. Sau, mai degrabă, va exista în 2020, când Microsoft lansează o nouă versiune a unuia dintre cele mai populare simulatoare ale sale, Microsoft Flight Simulator, care beneficiază de o grafică ultra-realistă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii