Gaming

articolul anterior articolul urmator

Death Stranding pe PC primeşte tehnologia NVIDIA DLSS 2.0

0
1 Jul 2020 16:58:13
Autor: Andrei Brînduşescu

Astăzi, NVIDIA a anunţat că varianta pentru PC a jocului Death Stranding, care se va lansa pe 14 iulie 2020 va dispune de tehnologie NVIDIA DLSS 2.0.

Death Stranding este un titlu major care a primit aprecieri critice, dezvoltat de legendarul Hideo Kojima şi studioul său KOJIMA PRODUCTIONS.

„Death Stranding are deja reputaţia unui joc incredibil din punct de vedere vizual, dar NVIDIA DLSS 2.0 ajută ca debutul pe PC să fie ceva special. Performanţa extra oferită de NVIDIA DLSS 2.0 în Death Stranding permite gamerilor să deblocheze vastul potential grafic al platformelor PC prin creşterea setărilor grafice şi rezoluţiei, oferind viziunea pe care o avem asupra jocului.” – Akio Sakamoto, CTO KOJIMA PRODUCTIONS.

Death Stranding este randat de motorul grafic Decima al celor de la Guerrilla Games, cel mai recent motor grafic care foloseşte tehnologie NVIDIA DLSS 2.0 pentru mai multă performanţă.

DLSS 2.0 va oferi jocului o creştere în materie de performanţă, oferind 100+ FPS la 1440p sau 60+ FPS la 4K pe toate plăcile video GeForce RTX.

Apariţia lui Death Stranding pe PC poate fi un prim semn că jucătorii de pe această platformă se vor bucura de mai multe titluri care sunt exclusive pentru console. Jocul lui Kojima apare pe PC la puţin mai mult de 6 luni de la lansarea sa originală, iar acesta nu este singurul titlu disponibil exclusiv pe PlayStation până acum care îşi va face apariţia pe PC vara aceasta. Şi Horizon: Zero Dawn, lansat în 2017 pentru consola celor de la Sony va fi disponibil pe Steam, cel mai probabil în câteva săptămâni.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii