Gaming

articolul anterior articolul urmator

Disintegration: Un nou trailer şi detalii despre sesiunile open şi closed beta

0
21 Jan 2020 17:37:25
Autor: Andrei Brînduşescu

Private Division şi V1 Interactive au lansat un nou trailer al jocului Disintegration, care oferă noi detalii despre sesiunea de multiplayer technical beta ce va avea loc săptămâna viitoare.

Sesiunea de closed beta a noului first-person shooter dezvoltat de co-creatorul Halo, Marcus Lehto, va începe pe 28 ianuarie pe PS4, Xbox One şi PC prin intermediul Steam.

Sesiunile de closed beta se vor desfăşura conform orarului de mai jos (convertit la ora României):

Marţi-miercuri | 28-29 ianuarie 2020 | 18:00 PM - 09:59 AM

Miercuri-joi | 29-30 ianuarie 2020 | 18:00 PM - 09:59 AM

La scurt timp după sesiunile de closed beta vor urma cele de open beta, programate în intervalul 31 ianuarie – 1 februarie, la fel, pe PS4, pe Xbox One şi pe PC. Atât open, cât şi closed beta vor permite jucătorilor să încerce două dintre cele trei moduri de joc, ce vor fi disponibile şi în versiunea completă, la momentul lansării.

Povestea din Disintagration are loc în viitor, unde omenirea este aproape de a-şi găsi sfârşitul, fiind nevoită să recurgă la tehnologie pentru a se salva. Astfel, oamenii de ştiinţă dezvoltă o modalitate în care creierul uman este îndepărtat chirurgical şi introdus în corpul unui robot, numindu-i pe cei care se supun acestui proces ”Integraţi”.

La câteva decenii de la acest moment, cei Integraţi îşi oferă denumirea de Rayonne şi consideră că trebuie ca toţi oamenii să treacă prin acelaşi proces prin care au trecut şi ei. Aici intervine personajul principal al poveştii, denumit Romer, unul dintre membrii rebeliunii, pe care va trebui să îl conduci în lupta împotriva celor Integraţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii