Gaming

articolul anterior articolul urmator

EA a anunţat Mass Effect: Legendary Edition, o versiune remastered a trilogiei originale

0
9 Nov 2020 13:27:30
Autor: Andrei Brînduşescu

Mass Effect este una dintre cele mai populare şi iubite serii din suita EA, însă fiasco-ul de la lansarea ultimului titlu, Andromeda, a pus stop dezvoltării unui nou joc pentru câţiva ani.

Trilogia care îl are în centru pe comandantul Shepard a fost văzută ca una dintre cele mai reuşite din istoria jocurilor video, deşi finalul lui Mass Effect 3 a dat naştere unor nemulţumiri destul de mari din partea fanilor. Chiar şi aşa însă, povestea creată de BioWare şi universul vast, plin de personaje interesante al Mass Effect, a reprezentat o atracţie continuă pentru iubitorii jocurilor Sci-Fi.

Mass Effect şi Dragon Age au fost francizele create de BioWare care au dus studioul pe culmile gloriei, fanii cerând constant continuări pentru acestea. Mass Effect: Andromeda a sosit în 2017, plasând acţiunea din universul primelor trei jocuri la câteva sute de ani în viitor, într-o nouă galaxie, însă lansarea sa nu a fost una reuşită, jocul primind recenzii negative şi fiind criticat pentru mulţimea de probleme grafice pe care le-a avut.

EA şi BioWare vor însă să reînvie interesul pentru franciză, anunţând o ediţie remastered a primelor trei jocuri, care va fi lansată în 2021, pentru PC, Xbox One şi PlayStation 4, un anunţ despre disponibilitate pe Xbox Series X şi PlayStation 5 urmând să vină ulterior. Mass Effect Legendary Edition va conţine toate DLC-urile primelor trei jocuri, alături de alte pachete promoţionale.

BioWare a confirmat însă şi că lucrează deja la un nou joc Mass Effect, care se află în primele stagii de producţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările