Gaming

articolul anterior articolul urmator

EA România a împlinit 15 ani de activitate

0
20 Sep 2020 11:35:59
Autor: Andrei Brînduşescu

EA este prezentă în România din 2005, divizia locală lucrând la crearea unora dintre cele mai populare jocuri din lume, precum FIFA sau Need for Speed.

Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie şi producătoare de jocuri video din România, aniversează 15 ani de activitate. Începând cu anul 2005, EA Români a devenit unul dintre cele două studiouri din lume unde este dezvoltată franciza de jocuri video EA SPORTS FIFA, alături de EA Vancouver, precum şi unul dintre cele mai mari centre EA de verificare a calităţii şi printre cele mai importante centre de Security din cadrul EA, la nivel global.

În cei 15 ani de activitate pe piaţa locală, EA România a crescut de la doar 7 la peste 1.700 de angajaţi şi colaboratori, a dezvoltat echipe locale pentru unele dintre cele mai populare jocuri video din lume – FIFA, Need for Speed, UFC Mobile, NBA Mobile, NHL –, cât şi echipe tehnice de top – Development Technology Services, EA Security, Network Support, Application Development, Frostbite şi multe altele.

EA România este un angajator care pune preţ pe diversitate şi egalitate de şanse şi ale cărui valori se reflectă în activităţile anuale de voluntariat, programul de responsabilitate socială corporativă EA Gives Back, precum şi în programul anual de internship, ce oferă oportunităţi de lucru tinerilor din România, în diverse arii de activitate, precum Software Engineering, Data Analysis, Game Production, Project Management şi nu numai.

Mai mult, în acest an, EA România a devenit primul studio EA la nivel global care a instalat un proiector arhitectural permanent. Pe faţada studioului EA din Bucureşti rulează proiecţii arhitecturale reprezentând proiectele dezvoltate local şi alte activităţi ale studioului, printre care se numără cea mai recentă campanie de recrutare derulată de EA România, prezentări ale echipelor locale care lucrează la dezvoltarea jocurilor EA, precum şi ale echipelor de Quality Verification, Security, Digital Platform, Frostbite, IT, alături de multe altele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările