Gaming

articolul anterior articolul urmator

F1 22 actualizează circuitele pentru a reflecta schimbările din viaţa reală

0
21 May 2022 11:37:38
Autor: George-Andrei Cristescu
Circuitul actualizat din Abu Dhabi.
Circuitul actualizat din Abu Dhabi.

Codemasters şi Electronic Arts au anunţat actualizări ale circuitelor din Spania, Australia şi Abu Dhabi în EA SPORTS F1 22, pentru a reflecta schimbările de pe pistele Marelui Circ.

Toate actualizările au fost gândite să încurajeze competitivitatea, ca parte a noii ere a Formula 1, odată cu introducerea noilor monoposturi şi reguli ale Campionatului Mondial FIA Formula One 2022. 

Spania

  • Şicana 10 are o nouă dispunere, similar celei reale din cadrul cursei amânate din 2021.

Şicanele 10-14 au secţiuni actualizate în afara pistei şi borduri în jurul circuitului.

Australia

  • Circuitul Albert Park a fost remodelat folosind date LIDAR. Zonele din afara circuitului au pereţi repoziţionaţi şi bordurile au fost înlocuite cu versiuni fotogrametrice. De asemenea, au fost incluse multiple schimbări pe circuit, precum un nou layout pentru curbele 1, 3, 6. 8/9 (înlocuind şicana), 11, 12, şi 13.

Abu Dhabi

  • Curba cu numărul 5 de pe circuitul Yas Marina, unde Verstappen l-a depăşit pe Hamilton, securizându-şi titlul de Campion Mondial al Formula 1 2021, a fost modificată, şicana din faţa acului de păr fiind eliminată. Acul de păr a fost uşor redesenat, fiind mai lin. Şicana 9 şi curbele de 90 de grade au acum o singură arcuire, înlocuind curbele 11-14. De asemenea, curbele 13-15 au fost rotunjite, în jurul hotelului, pentru a permite apropierea monoposturilor.

F1 22 se lansează pe 1 iulie 2022 pentru PlayStation, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, şi PC prin EA App, Origin, Steam şi Epic Store. Jucătorii pot înregistra precomenzi pentru ediţia exclusiv digitală F1 22 Champions, pentru a beneficia de acces prioritar cu 3 zile şi conţinut suplimentar.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările