Gaming

articolul anterior articolul urmator

FIFA 21 ajunge pe PS5 şi Xbox Series X pe 4 decembrie. Ce aduce în plus faţă de versiunea actuală

0
24 Nov 2020 17:13:42
Autor: Andrei Brînduşescu

FIFA 21 se va lansa pe 4 decembrie pe consolele next-gen, şi cel mai joc de sport din lume aduce câteva noutăţi care profită de puterea suplimentară a lui Series X şi PS5.

Puterea consolelor de nouă generaţie, combinată cu evoluţiile motorului Frostbite, le asigură jucătorilor timpi de încărcare mult mai rapizi şi îmbunătăţiri la nivel de grafică, sunet şi animaţii ale jucătorilor, pe lângă medii de fotbal super-realiste care le conferă fanilor cea mai autentică experienţă de meci din istoria francizei.

Fanii se pot bucura de un fizic mai bine definit al jucătorilor, ce face posibile detalii precum flexarea muşchilor şi un păr şuviţat pentru unii dintre fotbaliştii de top, combinate cu iluminare dinamică care accentuează feţele şi echipamentele de joc ale fotbaliştilor, asigurând un nivel cu totul nou de realism.

Noile elemente cinematice, cum ar fi autobuzele echipelor care sosesc înainte de startul meciului şi zumzetul turnicheţilor acţionate de fanii care intră pe stadion au fost adăugate pentru a le oferi jucătorilor experienţa completă a meciurilor de fotbal. În timpul meciurilor, noile reacţii contextuale ale jucătorilor, ale celor de pe bancă şi ale fanilor răspund la situaţii cheie de meci, permiţându-le jucătorilor să simtă pasiunea explozivă şi drama intensă a momentelor golurilor importante, cum ar fi victoriile în prelungiri sau golurile care întorc soarta unui meci sau chiar a întregului sezon.

Noua tehnologie le permite jucătorilor să experimenteze mişcări mai autentice, cu îmbunătăţirea duratei şi a calităţii vizuale a animaţiilor jucătorilor. Detalierea animaţiilor jucătorilor fără posesia balonului emulează comportamente autentice ale personajelor care le permit fanilor să simtă toată emoţia fotbalului la cel mai înalt nivel, de la un jucător care ajustează apărătorile în minutul 89 până la unul care strigă pentru pase de la coechipieri.

Jucătorii vor avea prima lor oportunitate de a experimenta viitorul gameplay-ului FIFA cu timpi de încărcare deosebit de mici, care le permit să intre în joc mai repede decât oricând. De la Kick-Off la modul Carieră, jucătorii nu îşi vor pierde niciodată atenţia asupra meciului următor, deoarece atmosferele din stadion se vor încărca cu o viteză mult mai mare, permiţându-le să ajungă la începutul meciului în câteva secunde.

În plus, pentru cei cu console PlayStation 5, PlayStation Activities îi ajută pe jucători să intre în acţiune şi mai rapid, lăsându-i să sară în modurile lor de joc preferate direct de pe ecranul de pornire al consolei PlayStation. Tehnologia haptică oferită prin intermediul noilor manete PS5 DualSense le permite jucătorilor să simtă impactul loviturilor, paselor şi atacurilor şi să simtă ritmul jocului în mâinile lor.

Jucătorii care cumpără sau care au cumpărat deja Madden NFL 21 sau FIFA 21 pentru PS4 sau Xbox One pot obţine versiunea jocului PlayStation5 şi / sau Xbox Series X|S gratuit începând cu 4 decembrie. De asemenea, jucătorii pot duce echipa lor FIFA Ultimate Team şi VOLTA FOOTBALL la următoarea generaţie şi înapoi cu pieţele de transferuri cross-gen în FIFA 21 Ultimate Team, precum şi tot conţinutul şi progresul lor FIFA Ultimate Team şi VOLTA FOOTBALL. Pentru jucătorii care doresc să joace doar pe console de nouă generaţie există opţiunea de a cumpăra ediţii independente de FIFA 21 pe Xbox Series X|S şi PlayStation 5 pentru 69,99 de dolari.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările