Gaming

articolul anterior articolul urmator

Google Stadia - Lista jocurilor disponibile pe noul serviciu de streaming

0
20 Aug 2019 12:59:05
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO via The Verge
FOTO via The Verge

Mai sunt doar câteva luni până când noul serviciu de streaming de jocuri video al celor de la Google, denumit Stadia, va fi lansat oficial, iar gigantul american a oferit noi detalii cu privire la acesta în cadrul unui eveniment Stadia Connect.

Cu o zi înainte de Gamescom, Google a organizat cel de-al doilea eveniment Stadia Connect, care oferă update-uri cu privire la progresul şi noutăţile legate de noua sa platformă de streaming de jocuri video.

Google Stadia se va lansa peste doar câteva luni, în noiembrie 2019.

Serviciul ar trebui să ofere abonaţilor săi posibilitatea de a juca jocuri online la o calitate video (de până la) 4K, în browser, fără a descărca titlurile şi actualizările lor în prealabil. Singurele lucruri necesare vor fi controller-ul de 69 de dolari şi un cost lunar de 10 dolari, pentru acces la acest serviciu.

Iată lista completă a jocurilor care vor fi disponibile pe Google Stadia:

FOTO via Twitter

Evident, nu toate vor fi disponibile din momentul lansării serviciului, jocuri precum mult-aşteptatul Cyberpunk 2077 având o dată de lansare prevăzută pentru aprilie 2020. Oferta Stadia pare să fie destul de variată, iar Google promite că va anunţa şi mai multe jocuri disponibile în perioada următoare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii