Gaming

articolul anterior articolul urmator

GTA 6 ar putea fi inspirat din serialul Narcos al celor de la Netflix

0
1 Jul 2019 15:50:34
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO via Netflix
FOTO via Netflix

Narcos este unul dintre cele mai reuşite proiecte ale celor de la Netflix, iar zvonuri recente spun că cei de la Rockstar vor utiliza serialul drept sursă de inspiraţie pentru Grand Theft Auto 6.

Zvonurile au apărut pe site-ul reddit, postate de un utilizator care citează două surse apropiate, ce lucrează la publicaţiile Kotaku şi PC Gamer. Conform acestora, GTA 6 se află în producţie încă din 2012, sub numele de cod Project Americas.

Toate studiourile celor de la Rockstar vor participa la producţia jocului, a cărui acţiune ar urma să se petreacă în două locaţii diferite, Vice City şi un nou oraş fictiv, bazat pe Rio de Janeiro. Personajul principal al jocului s-ar numi Ricardo, un traficant de droguri care încearcă să îşi creeze o reputaţie în lumea infacţională a jocului.

Povestea ar urma să fie inspirată din serialul Narcos, produs de Netflix, un aspect important fiind atmosfera jocului, care aparent va aduce aminte de producţia americano-columbiană. Personajele vor vorbi în limba lor natală, astfel încât subtitrările vor fi destul de întâlnite în oraşul asemănător cu Rio de Janeiro.

GTA 6 nu va fi la fel de realist ca Red Dead Redemption 2, însă povestea sa va fi structurată pe capitole, precum în ultimul joc al celor de la Rockstar. Zvonurile par să confirme şi faptul că jocul va fi disponibil numai pe consolele din noua generaţie, PS 5/ Xbox Scarlett, deoarece actuala generaţie nu ar fi îndeajuns de puternică pentru acesta.

Zvonurile nu includ şi o dată de lansare pentru GTA 6, însă spun că jocul este acum proiectul principal al celor de la Rockstar, spre deosebire de ultimii ani, când eforturile companiei s-au concentrat pe cea de-a doua parte a lui Red Dead Redemption.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii