Gaming

articolul anterior articolul urmator

HP a anunţat accesorii cu o nouă tehnologie wireless şi desktop cu puternica RTX 3090

0
17 Sep 2020 16:07:44
Autor: Andrei Brînduşescu

HP a lansat o nouă serie de accesorii OMEN cu tehnologie Warp Wireless şi integrare OMEN Command Center, dorind să ofere utilizatorilor o experienţă complet wireless.

Căştile wireless OMEN Frequency oferă sonor fără decalaj , pentru ca gamerii să nu piardă niciun sunet esenţial în timpul jocului. Ele oferă un sunet surround 7.1, combinat cu EQ şi lumini ce pot fi personalizate, prin intermediul OMEN Command Center. Dotate cu o baterie care are o durată de viaţă de 30 de ore, cu sistem de încărcare prin USB-C şi cu un microfon care anulează zgomotul de fond, aceste căşti sunt gândite pentru imersiune wireless.

Mouse-ul wireless OMEN Vector dispune de cea mai rapidă încărcare USB-C din lume. Cu o baterie care durează până la 10 ore după o încărcare de cinci minute – dar şi cu o încărcare completă de 90 de minute pentru o durată de până la 180 de ore - gamerii pot încărca şi intra în joc. Integrarea în OMEN Command Center oferă acces la setări, conexiuni esenţiale şi lumină, cu un senzor wireless 16000 DPI Pixart PAW3335 şi switch-uri mecanice Omron care rezistă la 50 de milioane de click-uri.

Tastatura OMEN Wireless Spacer TKL are un design care oferă o postură ergonomică şi, în acelaşi timp, ocupă puţin loc. Aceasta are funcţionare duală şi oferă libertatea de a juca wireless sau prin conexiune cu fir. Cu o capacitate de încărcare care susţine până la 75 de ore de joc, o încărcare de cinci minute cu USB-C generează şase ore de baterie fără suport de lumină, totul fiind monitorizat şi controlat prin OMEN Command Center. Switch-urile folosite sunt silenţioase, dar tactile, MX Cherry Brown , 100% anti-ghost şi roll over pentru taste şi cu suport de mână magnetic, detaşabil pentru sesiunile lungi de gaming.

Desktopul OMEN 30L vine echipat cu cele mai noi plăci grafice  NVIDIA GeForce RTX 3090, RTX 3080 şi RTX 3070. Ele sunt dotate cu noi RT Cores, Tensor Cores şi multiprocesoare streaming, oferind imagini incredibile, rate de reîmprospătare a imaginii extrem de rapide şi AI acceleration, pentru jocuri şi aplicaţii creative.

Pe lângă acestea, HP a mai anunţat lansarea unei perechi de căşti OMEN Blast cu difuzoare de 53mm şi sunet surround 7.1, pe cablu, alături de două monitoare de gaming, HP X24i şi X24ih, cu rate de refresh de 144Hz, timp de răspuns de 1ms şi tehnologie AMD FreeSync Premium.

Preţ şi disponibilitate

  • Căştile wireless OMEN Frequency vor fi disponibile din luna octombrie la preţul de 115 Euro.
  • Mouse-ul wireless OMEN Vector va fi disponibil din luna octombrie la preţul de 55 Euro.
  • Tastatura wireless OMEN Spacer TLK va fi disponibilă din luna octombrie la preţul de 125 Euro.
  • Căştile OMEN Blast vor fi disponibile din luna octombrie la preţul de 55 Euro.
  • Monitorul de gaming HP X24i va fi disponibil din luna noiembrie.
  • Monitorul de gaming HP X24ih va fi disponibil din luna noiembrie.
  • Desktopul OMEN 30L cu noul GPU NVIDIA este aşteptat să apară până la finalul anului. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările