Gaming

articolul anterior articolul urmator

Logitech lansează tastatura mecanică de gaming G413 SE

0
25 Jan 2022 12:13:24
Autor: George-Andrei Cristescu
Tastatura mecanică de gaming  Logitech G413 SE.
Tastatura mecanică de gaming  Logitech G413 SE.

Logitech G anunţă lansarea tastaturii mecanice de gaming – Logitech G413 SE, în două versiuni Full Size (cu taste numerice) şi TKL (fără taste numerice).

Cele două versiuni ale noii tastaturi au switchuri mecanice de calitate si taste din PBT- ceea ce le face durabile şi rezistente la uzură.

Tastatura mecanică de gaming G413 SE are în dotare, pentru ambele versiuni, switchuri mecanice tactile care asigură timp rapid de acţionare, pentru utilizatorii care preferă un feedback direct. În plus, dispun de taste din PBT, unul dintre cele mai rezistente materiale de pe piaţă.  

Logitech G413 SE, în versiunile Full Size şi TKL, vine cu iluminare cu LED-uri albe. Carcasa de culoare neagră este din aliaj de aluminiu şi magneziu şlefuit. Rezultatul - o tastatură de gaming cu design minimalist, echilibrat.

Ambele variante oferă o folosire uşoară a tastelor si feedback precis. La asta se adaugă şi faptul că sunt prevăzute cu tehnologie anti-ghosting ce presupune că există posibilitatea de a apăsa simultan multiple taste (până la 6) şi toate înregistrează în acelaşi timp comanda executată.

Logitech G413 SE (versiunea Full Size) şi Logitech G413 TKL SE (versiunea fără taste numerice) vor fi disponibile pe LogitechG.com si la partenerii locali începând cu luna Februarie, la preţul recomandat de 349 lei versiuneaTKL, respectiv 399 lei în versiunea standard.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările