Gaming

articolul anterior articolul urmator

MMD a lansat două monitoare Philips Momentum pentru gaming pe console: 558M1RY  şi  278M1R

0
25 Jun 2020 18:06:12
Autor: George-Andrei Cristescu
Philips Momentum 558 M1RY.
Philips Momentum 558 M1RY.

MMD a lansat în cadrul unui eveniment online, două noi monitoare Momentum pentru console: Philips 558 M1RY  şi  Philips 278M1R.  Modelul de 55 de inci este creat în colaborare cu producătorul audio britanic, Bowers & Wilkins.

Philips Momentum 558M1RY, cu cei 139,7 cm (55 inci) este cel mai mare monitor de pe piaţă optimizat pentru jocuri pe consolă, iar fratele mai mic, 278M1R de 68,6 cm (27,6 inci) a fost proiectat pentru gaming competitiv. 

Momentum 558M1RY este o soluţie cu adevărat unică pentru jocuri şi divertisment. Jucătorii vor fi complet angrenaţi în jocurile lor cu un ecran de 55 inch şi Ambiglow pe 3 laturi. Monitorul impresionează prin rezoluţia UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) şi DisplayHDR 1000. Utilizatorii pot ajusta HDR-ul în funcţie de preferinţele lor, având setări pentru fiecare scenariu de utilizare: HDR Game, HDR Movie, HDR Photo şi un mod personalizabil HDR, cu opţiunea de a opri complet funcţia.
Monitorul are un raport de contrast static de 4000:1, iar jocurile, show-urile TV şi filmele vor beneficia de cea mai bună imagine, cu negru intens şi culori deosebite. Timpul scăzut de răspuns înseamnă că jucătorii vor primi feedback vizual rapid fară latenţă, screen tearing şi stuttering datorită tehnologiei AMD FreeSync şi a ratei de refresh de 60 - 120 Hz (în funcţie de portul folosit - HDMI sau DP).
 
558M1RY vine cu un sistem audio conceput de Bowers & Wilkins, o companie britanică de sisteme audio recunoscută la nivel mondial pentru design-ul inovator şi expertiza în zona audio. Sound bar-ul este încorporat în monitor, utilizatorii bucurându-se de o experienţă plug and play. Sound bar-ul are o putere totală de 40W, un sistem de sunet 2.1, tehnologia DTS şi un răspuns de frecvenţă de la 50Hz la 20KHz. De asemenea, acesta dispune de diverse moduri audio care sunt concepute pentru gameri: Sport & Racing, RPG & Adventure, Action, precum şi un mod Film, Muzică şi un mod personalizabil.
Tehnologia imersivă Ambiglow creează un halou de lumină proiectat pe peretele din spatele monitorului făcând ca imaginile să pară că părăsesc marginile ecranului şi le oferă utilizatorilor o experienţă mult mai imersivă. 
Specificaţii complete aici.
 
Modelul Momentum 278M1R este primul produs Philips Monitors care este optimizat pentru esports, în special pentru titluri FPS, Action sau Racing. Cu diagonala de 27 inci, este modelul mai compact din gama Momentum şi este echipat cu un suport de 130 mm, cu reglaj de înclinare între -5/20 de grade şi pivotare între +/- 33 de grade, fiind uşor reglabil pentru un confort optim al ochilor. Tehnologia Ambiglow a monitoarelor Philips este prezentă pe toate cele patru părţi ale monitorului, poziţionând ecranul ca o piesă centrală ce se potriveste în orice setup de gaming.
 
 
Echipat cu un ecran cu o rezoluţie 4K, un refresh rate de 60Hz şi un timp de răspuns de 1ms (reglabil la 4ms GIG), 278M1R este proiectat special pentru jucătorii competitivi. Există o întârziere minimă între acţiunile utilizatorului şi ceea ce se vede pe ecran, rezultând într-o experienţă fluidă de gaming, iar feedback-ul rapid oferă utilizatorului un avantaj competitiv.
Specificaţii complete aici
Monitorul 558M1RY va fi disponibil la sfârşitul lunii iunie 2020, la un pret recomandat de 6290 Lei, iar 278M1R va fi lansat la sfârşitul lunii iulie cu un pret recomandat de 2174 lei.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii