Gaming

articolul anterior articolul urmator

Odată cu lansarea noului update al Windows 10, nu vei mai putea trişa la Counter-Strike şi la alte jocuri

0
20 Oct 2017 17:50:38
Autor: Claudiu Râpan

Microsoft a lansat cel mai mare update al său de până acum pentru Windows 10 în urmă cu două zile. Printre cele mai importante funcţii noi adăugate în sistemul de operare se numără Windows Mixed Reality, un tool care combină AR cu VR, dar şi un feature mai special, care aproape a trecut neobservat.

Funcţia TruePlay este, în multe mdouri, similară cu VAC-ul celor de la Valve. Aceasta colectează date din jocruile pe care le accesezi şi încearcă să-şi dea seama dacă e ceva în neregulă. Momentan, funcţia este dezactivată (poate fi activată din aplicaţia nativă ”Games”), însă Microsoft vrea s-o implementeze pentru toată lumea.

Fenomenul de ”cheating”, trişare în termeni populari, este din ce în ce mai întâlnit, mai ales în România. Foarte multă lume foloseşte mici progrămele care sunt destinate să-ţi ofere avantaje ilegale atunci când te joci jocuri online. Poate cel mai cunoscut dintre acestea este wall-hack-ul folosit la Counter-Strike.

Rămâne de văzut cum îi va ajuta această funcţie pe producătorii de jocuri şi cum îi va putea descuraja pe cei care caută un ajutor în plus, atunci când vor să înceapă o sesiune de gaming.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările