Gaming

articolul anterior articolul urmator

PC Garage face cadou o carcasă pentru fiecare combinaţie de procesor, placă de bază şi placă video achiziţionată

0
11 Dec 2019 19:23:03
Autor: Andrei Brînduşescu

PC Garage reiterează o promoţie de succes pentru cei care îşi construiesc singuri PC-urile. Astfel, oferă cadou o carcasă pentru fiecare platformă hardware compatibilă achiziţionată.

Odată cu dezvoltarea procesoarelor şi a soluţiilor grafice mai performante, precum şi a unor aplicaţii şi jocuri tot mai solicitante, necesitatea unei răciri mai eficiente a devenit tot mai importantă. Din perspectiva unei carcase, acest lucru înseamnă un flux de aer cât mai bun, obţinut prin amplasarea unui număr optim de ventilatoare în poziţii cheie. 

De aceea, în ultimii ani a apărut un interes tot mai accentuat pentru un design puternic stimulat de componentele cu iluminare RGB. Totuşi, se întâmplă frecvent ca bugetele să nu fie suficient de generoase pentru a permite alegerea atât a unor componente hardware puternice, cât şi a unei carcase adecvate. De aceea, de multe ori, carcasa ajunge pe lista elementelor sacrificate. 

PC Garage a oferit în trecut în mod gratuit câte o carcasă pentru fiecare configuraţie nouă achiziţionată, în cadrul unei promoţii pe care o repetă acum în intervalul 9-31 decembrie 2019, în limita stocului disponibil.

Carcasa cadou - Spacer H3X

De această dată, carcasa oferită cadou este Spacer H3X – un model middle tower proiectat pentru un wire management de excepţie şi capabilităţi de răcire adecvate chiar şi pentru cele mai puternice componente hardware ale momentului.

Compatibilă atât cu plăci de bază în format mATX, cât şi ATX, ea include nu mai puţin de 6 ventilatoare de 120mm, cu iluminare albastră. Mai mult, carcasa este prevăzută cu un panou lateral din sticlă securizată, util pentru evidenţierea unui sistem de calitate, asamblat cu simţ de răspundere. În acelaşi timp, spaţiul interior disponibil este suficient de generos pentru a adăposti coolere pentru procesor înalte de până la 165mm şi plăci video lungi de până la 350mm.

La fel ca în trecut, pentru a primi cadoul pregătit de PC Garage, utilizatorii trebuie să achiziţioneze un procesor, o placă de bază şi o placă video. Valoarea totală a acestora trebuie să depăşească 2500 Lei, nefiind incluse în campanie plăcile video profesionale, plăcile video pentru mining, procesoarele pentru servere, plăcile de bază pentru servere, comenzile înregistrate în modul Business şi produsele desigilate.

Suplimentar, PC Garage face şi două recomandări de configuraţii compatibile cu carcasa Spacer oferită cadou:

  • GIGABYTE B450M DS3H + AMD Ryzen 5 3600 + Sapphire Radeon RX 5700 XT PULSE 8GB,
  • ASRock B365 PRO4 + Intel Core i5 9600K + GIGABYTE GeForce FTX 1660 Ti OC 6GB.
 

Iar pentru cei care doresc să îşi personalizeze viitorul PC de gaming, de editare foto-video sau pentru streaming online, PC Garage oferă suport LIVE prin intermediul căsuţei de Chat de pe site.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările