Gaming

articolul anterior articolul urmator

Philips lansează monitoarele Momentum Designed for Xbox cu HDMI 2.1

0
26 Oct 2021 17:36:19
Autor: George-Andrei Cristescu
Monitor Philips Momentum Designed for Xbox.
Monitor Philips Momentum Designed for Xbox.

Philips lansează astăzi, 26 octombrie, noua generaţie de monitoare Momentum Designed for Xbox cu HDMI 2.1, care permite rezoluţii video şi rate de refresh mai mari, inclusiv 4K la 120Hz, pentru jucătorii de pe consolă.

Portofoliul de monitoare de gaming Philips s-a extins cu două noi modele “Designed for Xbox” 329M1RV (diagonala de 31,5 inci) şi 279M1RV (diagonala de 27 inci / 68,5 cm).

Aceste noi monitoare de ultimă generaţie îndeplinesc noile standarde ale celor mai performante console Xbox şi vin în întâmpinarea nevoilor gamerilor de o experienţă vizuala mai plăcută si mai fluidă folosind conexiunea HDMI 2.1. 

Philips Momentum 329M1RV beneficiază de certificarea VESA DisplayHDR 400, care oferă o îmbunătăţire semnificativă faţă de afişajele SDR, având o luminozitate mai mare, un contrast mai bun şi culori realiste. 

Philips Momentum 279M1RV este certificat VESA DisplayHDR 600 cu luminozitate maximă şi o gamă de culori crescută pentru o redare realistă a imaginilor din jocuri şi filme.

Experienţă de gaming fluidă, fără efectul de screen tearing, este asigurată şi de tehnologia AMD FreeSync Premium în cazul lui Philips Momentum 329M1RV.

Cele două noi monitoare sunt potrivite atât pentru consolele de nouă generaţie cat şi pentru PC, iar Philips Momentum 279M1RV oferă jucătorilor, indiferent de platforma pe care o folosesc, imagini 4K de calitate. 

Philips Momentum 279M1RV dispune de un panou Nano IPS, care oferă culori realiste şi un unghi larg de vizualizare având o acoperire de până la 98% a spaţiului cromatic DCI-P3. Acest lucru îl face un candidat potrivit atât pentru gaming, cât şi pentru productivitate.

Acest model dispune şi de USB-C, compatibilitate G-SYNC, ceea ce înseamnă că monitorul sincronizează rata de refresh cu imaginile oferite de placa video pentru o experienţă de joc mai fluidă.

 

Atât modelul 329M1RV, cât şi 279M1RV beneficiază de un suport solid cu un design modern care se integrează cu uşurinţă în orice setup de gaming. 

Suportul beneficiază de posibilitatea de reglare pe înălţime, înclinare, rotire şi este prevăzut un canal special pentru managementul cablurilor. 

Cele două modele sunt echipate cu Ambiglow, tehnologia Philips care constă în proiectarea unui halou de lumină pe peretele din spatele monitorului care dă impresia unei imagini care părăseşte marginile ecranului.

Tehnologia DTS Sound permite o experienţă de sunet surround virtuală, completată cu bas bogat, funcţie de îmbunătăţire a dialogului şi un sunet puternic fără distorsiuni.

Philips 329M1RV şi 279M1RV vor fi disponibile din noiembrie 2021 la preţul recomandat de 5440 lei pentru modelul de 32 inci, respectiv 4945 lei pentru modelul de 27 inci.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările