Gaming

articolul anterior articolul urmator

Radeon RX580 poate fi achiziţionată în România, de la retailerii locali

0
23 Oct 2019 10:55:54
Autor: Andrei Brînduşescu

Împreună cu oferta AMD Xbox Game Pass, cumpărătorii de plăci video Radeon din seria RX 500 vor primi acces gratuit la titluri precum Gears 5, împreună cu peste 100 de jocuri pentru PC, pentru primele trei luni de la activare.

Împreună cu tehnologia Radeon FreeSync, cea mai populară astfel de funcţie adaptivă din lume, gamerii pot experimenta un gameplay cursiv, fără efecte de stutter. Jucătorii ştiu că orice click contează, iar un singur frame în plus sau în minus poate face diferenţa între victorie şi eşec. Cu noua funcţie Radeon Anti-Lag, timpul de răspuns este redus cu până la 31%, oferind gamerilor un avantaj impresionant în jocurile competitive.

Recent, AMD a adus funcţia Radeon Image Sharpening pe plăcile video Radeon RX 570, RX 580 şi RX 590. Cu ajutorul celei mai recente versiuni a platformei Radeon Software Adrenallin Edition, gamerii mainstream care se joacă pe GPU-uri AMD pot experimenta aceleaşi efecte vizuale oferite de plăcile video Radeon din seria 5700 în jocurile AAA, eSports sau indie.

RIS este un algoritm inteligent de contrast adaptabil care aduce culori naturale şi claritate în gameplay, cu ajutorul unor tehnici de post-procesare care nu afectează cu absolut nimic cursivitatea jocului.

Împreună cu Radeon GPU Upscaling, RIS permite un framerate ridicat şi o experienţă de gameplay fluidă chiar şi pe monitoarele cu rezoluţii înalte. Alte funcţii care vin gratuit la pachet cu Radeon Software includ Radeon Chill (acum cu o economisire de energie de 2.5 ori mai mare), precum şi Radeon ReLive şi compatibilitate AMD Link pentru Android TV.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii