Gaming

articolul anterior articolul urmator

Razer anunţă Wolverine V2, noul său controller pentru Xbox Series X|S

0
20 Nov 2020 14:44:37
Autor: Andrei Brînduşescu

Razer a prezentat controller-ul Wolverine V2 conceput în mod special pentru noile console Xbox Series X|S, cu butoane Mecha-Tactile şi posibilităţi avansate de personalizare.

Design-ul bine conturat este ideal pentru sesiunile prelungite de gaming, asigurând o priză naturală, care facilitează acţionarea rapidă şi precisă a butoanelor. Stick-urile analogice sunt acoperite cu un material cauciucat care previne alunecarea accidentală a degetelor.

Butoanele Mecha-Tactile proprietare Razer sunt certificate pentru până la trei milioane de acţionări şi au o distanţă de acţionare de doar 0.65mm. Astfel, acţionarea butoanelor este înregistrată cu 35% mai repede în comparaţie cu butoanele standard pe bază de membrană. Fiecare buton este calibrat individual pentru a pune în valoare abilităţile utilizatorilor.

Pe lângă switch-urile mai rapide, Wolverine V2 include şi două butoane cu funcţii multiple, care pot fi liber configurate folosind Razer Controller Setup Designed for Xbox. Astfel, jucătorii au posibilitatea să reconfigureze funcţiile butoanelor frontale, pentru a personaliza cu adevărat experienţa de control. Iar pentru situaţiile când reflexele şi viteza de reacţie sunt cruciale, butoanele de tip trigger de pe Wolverine V2 includ şi modul Hair Trigger cu funcţie de limitare fizică a cursei butonului.

Razer Wolverine V2 este disponibil pe Razer.com, în magazinele fizice RazerStore, dar şi în oferta anumitor parteneri de retail, la preţul de 119,99 de euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările