Gaming

articolul anterior articolul urmator

Razer a anunţat lansarea noilor căşti de esports, BlackShark V2

0
31 Jul 2020 14:35:24
Autor: Andrei Brînduşescu

Razer BlackShark V2 vin cu difuzoare noi de 50mm, o tehnologie audio creată de THX şi un preţ care le poziţionează în zona entry-level pentru cei care vor periferice create pentru esports.

Modelul Razer BlackShark V2 este echipat cu noi difuzoare de 50mm patentate, denumite Razer TriForce Titanium. Folosind diafragme acoperite cu titaniu, difuzoarele separă frecvenţele audio şi permit reglajul individual al înaltelor, mediilor şi joaselor.

Difuzoarele TriForce sunt complementate de tehnologia THX Spatial Audio, o soluţie care asigură acurateţea sunetului din joc, ea fiind compatibilă cu surse stereo, 5.1 şi 7.1. Tehnologia THX Spatial Audio uşurează considerabil detectarea adversarilor, evitarea gloanţelor şi identificarea diferitelor ameninţări din jur.

Pentru BlackShark V2, Razer a dezvoltat microfonul HyperClear Cardioid cu placă de sunet pe USB. Microfonul a fost calibrat pentru a asigura o zonă mai precisă de detectare a vocii, eliminând sunetele din fundal pentru o claritate sporită. Design-ul deschis al capsulei microfonului detaşabil reduce nivelul de interferenţe pentru o captare şi redare mai precisă a vocii.

Calităţile de passive noise cancelling ale căştilor BlackShark V2 se datorează design-ului care acoperă întreaga ureche şi a cupelor căptuşite cu un material ce imită pielea şi oferă un efect de catifea. Astfel căştile BlackShark V2 se mulează pe capul utilizatorilor, reducând la minimum intruziunea sunetelor din exterior.

Folosind o spumă cu memorie deosebit de moale, care permite circulaţia aerului către piele, design-ul căştilor reduce acumularea de căldură şi transpiraţie. Bentiţa căptuşită şi moale foloseşte o structură de aluminiu, flexibilă şi durabilă.

Încă de la primii paşi de dezvoltare a BlackShark V2, Team Razer a implicat mai mulţi jucători profesionişti în testarea căştilor, feedback-ul lor contribuind în mod semnificativ la definitivarea design-ului şi a caracteristicilor.

Razer BlackShark V2 este compatibil cu orice dispozitiv echipat cu intrare jack de 3,5mm precum PC-uri, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch şi majoritatea dispozitivelor mobile. Adiţionala placă de sunet pe USB este compatibilă numai cu PC-urile care rulează Windows 10.

Razer BlackShark V2 este disponibil acum pe Razer.com şi în oferta partenerilor retail autorizaţi pentru preţuri pornind de la 109,99 de euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii