Gaming

articolul anterior articolul urmator

Razer a lansat primele sale căşti proiectate pentru Xbox Series X|S

0
7 Nov 2020 12:38:47
Autor: Andrei Brînduşescu

Razer a anunţat Kaira Pro Designed for Xbox, o pereche de căşti wireless proiectate în mod special pentru jucătorii de Xbox Series X|S.

Prin intermediul tehnologiilor Xbox Wireless şi Bluetooth 5.0, căştile Kaira Pro pot fi conectate la noile console Xbox Series X|S fără să fie nevoie de un adaptor, în timp ce conexiunea la PC-urile care rulează Windows 10 şi dispozitivele Android se realizează prin Bluetooth 5.0.

Folosind un design dual, Kaira Pro beneficiază de un microfon Razer HyperClear Supercardioid detaşabil, care asigură o comunicare deosebit de clară între membrii echipei. Pe parcursul deplasărilor, microfonul poate fi demontat, rolul său fiind preluat de un alt microfon încorporat, pentru a păstra design-ul şi greutatea redusă a Kaira Pro.

Kaira Pro aduce cele mai noi tehnologii Razer în rândul consolelor Xbox Series X|S. Folosind difuzoarele Razer TriForce Titanium de 50mm, care au debutat în Razer BlackShark V2, Kaira Pro oferă un sunet mai clar şi mai bogat cu frecvenţe înalte, medii şi joase calibrate separat.

Prin intermediul butonului care controlează modele EQ presetate, utilizatorii de Xbox pot alege din patru moduri audio diferite, printre care şi FPS Mode care îmbunătăţeşte experienţa de joc, amplificând sunetul paşilor făcuţi de adversari, sau Bass Mode, ideal pentru un sunet mai puternic.

Microfonul are izolare îmbunătăţită a vocii, o excludere mai bună a zgomotelor din jur, atât din lateral, cât şi din spate, senzitivitate îmbunătăţită în captarea frecvenţelor joase şi o construcţie optimizată pentru claritate şi acurateţe în captarea vocii.

Kaira Pro foloseşte cupe confecţionate din spumă cu memorie care permite circulaţia aerului pentru a reduce la minimum transpiraţia şi acumularea căldurii. Bentiţa capitonată cu un material delicat se bazează pe un cadru de oţel inoxidabil, care asigură flexibilitate şi fiabilitate, fiind în acelaşi timp deosebit de uşor.

Kaira Pro costă 169,99 de euro şi sunt disponibile deja pe site-ul Razer. Căştile vor intra în oferta partenerilor autorizaţia ai producătorului la sfârşitul lui 2020.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările