Gaming

articolul anterior articolul urmator

Razer lansează un mouse de gaming cu 20 de butoane programabile

0
5 Sep 2020 13:30:00
Autor: Andrei Brînduşescu

Noul mouse Razer Naga Pro încorporează cele mai noi şi mai bune tehnologii ale companiei şi un design modular, cu un total de 20 de butoane programabile.

Design-ul modular actualizat include trei panouri laterale magnetice, unul cu şase, unul cu două şi unul cu 12 butoane programabile. Faţa cu şase butoane reprezintă un design nou, care debutează odată cu Naga Pro. Fiecare panou a fost proiectat să se potrivească cu anumite genuri de jocuri: cel cu 12 butoane se potriveşte jocurilor de tip MMO/RTS, cel cu şase este ideal pentru jocurile Battle Royale/MOBA, iar cel cu două butoane este un companion de nădejde pentru FPS-uri.

  • Panoul cu 12 butoane are cel mai mare număr de butoane pentru a optimiza rotaţia diferitelor abilităţi din jocuri şi a comenzilor macro, acestea fiind amplasate ergonomic pentru acces instant. Este perfect pentru situaţiile în care precizia şi timpul de reacţie sunt esenţiale, cum ar fi jocurile MMO sau RTS.
  • Panoul cu şase butoane oferă echilibrul perfect dintre control şi accesibilitate. Design-ul acestuia se bazează pe principii ergonomice care îl fac ideal pentru Battle Royale sau MOBA. Butoanele sunt grupate pe două rânduri pentru a accesa rapid abilităţile sau obiectele din joc, şi oferă o priză care îmbunătăţeşte controlul mişcărilor.
  • Panoul cu două butoane reprezintă standardul pentru FPS-uri. În acest caz precizia fiind esenţială, suprafaţa cauciucată oferă control maxim pentru fiecare confruntare. Cele două butoane extra pot fi folosite pentru comenzi precum ghemuitul sau activarea lunetei de la arme.
 

Aceste panouri le oferă jucătorilor acces la un total de până la 20 de butoane programabile. Prin Razer Hypershift, accesibil prin aplicaţia Razer Synapse, fiecărui buton i se poate atribui o funcţie secundară, utilizatorii beneficiind astfel de cea mai bună experienţă de personalizare şi control maxim. Naga Pro poate stoca până la cinci profiluri de utilizator diferite, chiar şi fără folosirea aplicaţiei.  

Naga Pro are la bază cea mai nouă tehnologie Razer HyperSpeed Wireless, care necesită mai puţină energie din partea mouse-ului în comparaţie cu alte mouse-uri fără fir, astfel durata de funcţionare fiind extinsă la până la 100 de ore de joc neîntrerupt prin conexiunea wireless de 2.4 Ghz sau de până la 150 de ore prin Bluetooth. Dacă mouse-ul ajunge totuşi la un nivel scăzut al bateriei, Naga Pro poate fi încărcat în timpul folosirii prin intermediul cablului Razer SpeedFlex inclus în pachet.

Razer Naga Pro are un senzor optic Focus+ cu peste 20.000 DPI, şi vine cu switch-uri optice care au o durabilitate de până la 70 de milioane de acţionări. Mouse-ul este disponibil pe site-ul oficial Razer şi în oferta partenerilor de retail, la preţul de 169,99 de euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările