Gaming

articolul anterior articolul urmator

Razer lansează primul ultrabook de gaming din lume, Razer Blade Stealth 13

0
5 Sep 2019 15:59:18
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO via Razer
FOTO via Razer

Primul ultrabook de gaming din lume vine echipat cu procesorul grafic NVIDIA GeForce GTX 1650 şi o greutate de doar 1,3kg.

Modelele Razer Blade Stealth 13 GTX vor fi disponibile în două variante: cu ecran obişnuit cu rezoluţie Full-HD sau cu ecran tactil cu rezoluţie 4K UHD. Ambele versiuni sunt echipate cu cel mai nou procesor Intel 10th Gen Core i7-1065G7 şi spaţiu de stocare de 512GB PCIe SSD. Performanţa este găzduită de carcasa subţire, disponibilă în culoarea neagră mată, caracteristică laptopurilor Razer.

Modelul cu rezoluţie Full-HD are un ecran mat şi foloseşte tehnologia Lower Power Display (LPDT) de la Intel, pentru a extinde la maximum durata de viaţă a bateriei, în timp ce modelul cu rezoluţie 4K UHD foloseşte un panou de sticlă care permite funcţionalitatea tactilă.

 Ambele panouri sunt calibrate special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB.

Ediţie specială Mercury White

Ultrabook-ul va fi disponibil şi într-o ediţie specială Mercury White, echipat cu un procesor Intel Core i7-1065G7 de 25W. Procesorul din cea de-a zecea generaţie include şi cea mai nouă tehnologie grafică de Intel, Iris Plus, care oferă o performanţă crescută pentru sarcinile de randare din aplicaţiile creative sau pentru rularea de jocuri casual.

Razer Blade Stealth 13 Mercury White include 256GB spaţiu de stocare de tip PCIe SSD şi un ecran Full-HD mat, pachetul fiind completat de design-ul alb inconfundabil, specific produselor Mercury White. Panoul cu rezoluţie Full-HD este calibrat special din fabrică, redând 100% din gama de culori sRGB, experienţa fiind completată de cadrul extrem de subţire.

Fiecare dintre cele trei noi modele de Razer Blade Stealth 13 beneficiază de caracteristici de top. Specificaţiile includ 16GB de memorie RAM LPDDR4, până la 512GB spaţiu de stocare ultrarapid PCIe, ce poate fi extins, dar şi opţiuni de top pentru conectivitate, precum portul USB-C Thunderbolt 3 şi Wi-Fi 6.

Laptopurile Razer Blade Stealth pornesc de la preţul de 1.679,99 Euro şi vori fi disponibile de la sfârşitul lunii septembrie 2019 prin intermediul Razer.com şi a anumitor comercianţi parteneri din SUA şi Canada, urmând magazine din Marea Britanie, Franţa, Germania, ţările nordice, China, Australia, Hong Kong, Japonia, Singapore şi Taiwan.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii