Gaming

articolul anterior articolul urmator

Romanian eSports League a înregistrat peste două milioane de vizualizări. Cine au fost marii câştigători

0
15 Jul 2020 15:23:55
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Romanian eSports League, liga destinată gamerilor profesionişti şi semi profesionişti din România, a înregistrat rezultate impresionante de peste două milioane de vizualizări, în cele două luni dedicate campionatelor de Counter Strike şi League of Legends.

La campionat au participat opt echipe din diferite regiuni ale ţării, dintre care patru au reuşit să se califice în etapele de play-off. Câştigători au fost desemnaţi echipele Nexus Gaming, la competiţia de Counter Strike GO, şi NextPlease! Gaming, la competiţia League of Legends.

Scopul Romanian eSports League este de a încuraja dezvoltarea industriei de gaming din România şi de a le oferi gamerilor profesionişti şi semi profesionişti un spaţiu pentru a se prezenta şi a atrage noi susţinători. Lenovo s-a alăturat turneului în calitate de sponsor şi a oferit sprijin financiar şi în echipamente organizatorilor pentru creşterea turneului.

În cele două luni de desfăşurare, campionatul Romanian eSports League a adunat peste 250.000 de telespectatori unici, care s-au uitat peste 415.000 de ore la meciurile de League of Legends şi Counter Strike GO disputate de cele opt echipe diferite. Campionatul a adus peste 30.000 de noi urmăritori paginii YouTube REL.

Romanian eSports League va continua şi în 2021 cu un nou turneu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii