Gaming

articolul anterior articolul urmator

Samsung organizează un turneu european de PUBG cu ocazia lansării noilor sale monitoare Odyssey

0
17 Sep 2020 19:27:39
Autor: Andrei Brînduşescu

Samsung provoacă comunitatea de gameri europeni de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) să-şi pună echipamentul la încercare pentru şansa de a câştiga premii în valoare totală de 25.000 EUR – înscrierile sunt disponibile începând de astăzi.

Samsung a prezentat astăzi primul său turneu paneuropean de eSports, celebrând cea mai recentă lansare în gama de monitoare Odyssey.

Competiţia Odyssey League, numită după gama de monitoare de gaming, este în căutarea celor mai competitivi jucători de PUBG din Europa. Cei care întâlnesc cele mai înalte standarde de performanţă şi sunt dispuşi să-şi demonstreze priceperea şi ambiţia în cadrul turneului au şansa de a câştiga o parte din fondul de premii de 25.000 EUR.

Extinderea gamei de monitoare de gaming Odyssey, care a început cu G7 şi G9 în ianuarie la CES, continuă cu cel mai accesibil produs de până acum: G5. Acesta se mândreşte cu performanţe ridicate în toate ariile de funcţionalitate: un timp de răspuns ultra rapid de 1 ms, o rată de reîmprospătare de 144Hz, compatibilitate AMD FreeSync Premium şi un panou VA Quad-High Definition (QHD; rezoluţie 2560x1440) . În plus, G5 are un ecran curbat 1000R, proiectat de Samsung, cu certificare a faptului că reduce oboseala ochilor şi elimină distragerea atenţiei şi lag-ul.

Turneul, disponibil pentru înscrieri de astăzi, începe cu calificări naţionale, urmate de knock-out în fiecare din cele 12 regiuni/ţări europene. Calificarile pentru jucătorii din România se vor desfăşura in perioada 9-12 noiembrie, cu knock-out-ul final programat pe 28 noiembrie 2020.

Regions

Countries

Type

Period

1 & 2

Italia &
Regiunile Nordice

Calificare

Sept 28 - Oct 1

Nat. KO

Oct 24

3 & 4

Polonia & Austria/Elveţia

Calificare

Oct 5 - Oct 8

Nat. KO

Oct 25

5 & 6

Germania & Marea Adriatică/Grecia

Calificare

Oct 19 - Oct 22

Nat. KO

Oct 31

7 & 8

Rep. Cehă / Slovacia şi Iberia

Calificare

Oct 26 - Oct 29

Nat. KO

nov-13

9 & 10

România &
Franţa

Calificare

Nov 9 - Nov 12

Nat Ko

nov-28

11 & 12

Marea Britanie &
Benelux

Calificare

Nov 16 - Nov 19

Nat Ko

nov-29

Toate

Toate regiunile

FINALA UE

Dec 5 + 6

Toate cele 12 competiţii naţionale vor fi transmise în direct pe platforma de streaming video Twitch de către cei mai talentaţi comentatori de eSports regionali, precum superstarul PUBG Dana Dima Gard, AKA DanucD. Finala Europeană va fi o producţie de top în industrie, transmisă direct din studioul Odyssey League eSports din Berlin.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările