Gaming

articolul anterior articolul urmator

Sfârşitul unei ere: FarmVille va dispărea la sfârşitul anului

1
29 Sep 2020 17:51:28
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Zynga
Foto: Zynga

Jocul care a cucerit Facebook-ul la lansarea sa, în urmă cu 11 ani se va sfârşi pe 31 decembrie, odată cu intrarea în noul an.

În 2009, Zynga lansa FarmVille, unul dintre cele mai mari succese ale sale şi un joc care aduna, la numai două luni de la primii săi paşi, peste 10 milioane de jucători activi zilnic. FarmVille a adus încasări record pentru Zynga, ajungând la numărul impresionant de 30 de milioane de jucători activi zilnic în primii săi ani de viaţă.

Unsprezece ani mai târziu însă, este timpul ca FarmVille să îşi dea obştescul sfârşit. Pe 31 decembrie, jocul va dispărea de pe Facebook, după ce platforma a anunţat că nu va mai oferi suport pentru jocurile care folosesc Adobe Flash Player (care, de asemenea, va dispărea tot pe 31 decembrie).

Cei care joacă în continuare FarmVille în 2020 vor putea să mai facă achiziţii în joc până pe 17 noiembrie, sistemul de plată fiind închis definitiv ulterior. Zynga promite însă că lucrează la câteva activităţi care să fie pe placul fermierilor virtuali în timpul rămas şi, de asemenea, şi la o versiune de mobil pentru FarmVille 3, care va fi disponibilă la nivel global în curând.

În cei 11 ani de existenţă, FarmVille a adunat mai multe continuări şi câteva versiuni pentru mobil, însă niciuna dintre ele nu a putut replica succesul masiv al originalului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Geo Geo
30.09.2020, 20:18:15

FarmVille e mancator de bani reali.

Modifică Setările