Gaming

articolul anterior articolul urmator

Square Enix lansează în sfârşit jocul pe care fanii Avengers îl aşteptau. Ce dezvăluie primul trailer

0
11 Jun 2019 16:06:16
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO via Engadget
FOTO via Engadget

Au trecut doi ani şi jumătate de la anunţul făcut de cei de la Square Enix, conform căruia urmau să creeze un joc bazat pe cea mai populară echipă de supereroi a celor de la Marvel. În cadrul E3 2019, aceştia au dezvăluit în premieră cum va arăta noul joc.

Aşteptarea a fost una lungă pentru fanii seriei, însă primul trailer al jocului oferă destule motive pentru ca aceştia să fie mulţumiţi. 

Povestea are elemente asemănătoare cu filmele Captain America: Civil War şi Avengers: Age of Ultron, însă va urma un fir narativ diferit de cele două.  
 
Supereroii sunt învinuiţi pentru un atac, un lucru care pune la îndoială responsabilitatea acestora şi etica lor în societatea modernă. Modelele personajelor sunt unele noi, diferite faţă de actorii care le interpretează în filmele Marvel.
 
Jocul este realizat de cei de la Crystal Dynamics, acelaşi studio care se află în spatele seriei Tomb Raider. Aceştia au anunţat că jocul va avea capacităţi de online co-op pentru maximum patru jucători, iar acesta va fi doar primul dintr-o serie de jocuri dedicate supereroilor Marvel.
 
Printre personajele în pielea cărora jucătorii vor putea intra se află Thor, Iron Man, Captain America, Black Widow şi Hulk. Jocul va fi disponibil pentru PS4, Xbox One, PC şi Google Stadia, începând cu 15 mai 2020.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii