Gaming

articolul anterior articolul urmator

Star Wars Jedi: Fallen Order va fi doar single-player şi nu va include microtranzacţii

0
15 Apr 2019 17:27:55
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO via Kotaku
FOTO via Kotaku

Într-o mişcare deloc caracteristică, cei de la EA au confirmat că cel mai nou joc Star Wars va avea doar un mod single-player.

Star Wars Jedi: Fallen Order a fost anunţat oficial în urmă cu două zile, în timpul evenimentului Star Wars Celebration.

Trailer-ul jocului prezintă un personaj complet nou, pe care jucătorii îl vor controla: Padawan-ul Cal Kestis, care încearcă să supravieţuiască într-o lume post-Order 66 (ordinul care a dus la uciderea tuturor cavalerilor Jedi).

Fallen Order va oferi jucătorilor locaţii noi, construite special pentru joc, precum planeta Bracca, însă promite şi locuri şi personaje deja cunoscute.  Antagonista jocului este şi ea un personaj nou: Second Sister, o membră a Inchizitorilor, o divizie special construită pentru a-i vâna pe cavalerii Jedi rămaşi în viaţă, arată ign.

Ben Walke, community manager pentru EA Star Wars, a confirmat pe Twitter câteva lucruri esenţiale: Fallen Order nu va avea nici multiplayer, nici microtranzacţii, două lucruri pentru care EA a fost criticată îndelung, din cauza faptului că le introducea în orice joc nou.

Star Wars Jedi: Fallen Order se lansează pe 15 noiembrie pe PC, Xbox One şi PlayStation 4.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii