Gaming

articolul anterior articolul urmator

ROG Mothership, staţia portabilă de gaming de la Asus, este de acum disponibilă în România

0
9 Oct 2019 19:01:22
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO Asus
FOTO Asus

Laptopul de gaming ROG Mothership a fost prezentat pentru prima dată la CES 2019, şi primele sale două configuraţii au ajuns şi pe piaţa locală.

Poziţia verticală şi grilele mari de ventilaţie ale noului ROG Mothership, poziţionate în spatele ecranului, permit absorbţia unei cantităţi mai mari de aer şi prezenţa unor radiatoare mai voluminoase.

Tastatura se detaşează şi se pliază pentru a se potrivi diverselor scenarii, oferind jucătorilor libertatea de a găsi poziţia perfectă, iar designul lasă suficient spaţiu pentru a monta toate difuzoarele sub ecran.

Asemenea altor sisteme portabile de top, ROG Mothership este integrat într-o carcasă prelucrată cu atenţie dintr-un bloc de aluminiu. Configuraţiile disponibile pe piaţa locală cuprind procesoare Intel Core i9-9980HK cu frecvenţe de vârf de până la 5GHz, susţinute de răcirea exemplară.

Portabilul poate comuta între puternica placă video dedicată (NVIDIA GeForce RTX 2080 cu 8GB GDDR 6) şi cea integrată Intel HM370 pentru a obţine o autonomie sporită atunci când rulează sarcini uşoare, cum ar fi navigarea pe internet.

Laptopul este echipat cu HyperDrive Extreme, ce utilizează tehnologia exclusivă ASUS pentru a combina până la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizând cel mai rapid RAID 0 din lume integrat într-un laptop, pentru accesarea ultra-rapidă a datelor.

ROG Mothership este deja disponibil în magazinele din România în două configuraţii, cu preţuri ce pornesc de la aproximativ 29.999 lei (taxe incluse). Ambele dispun de procesorul Intel Core i9-9980HK, placa video GeForce RTX 2080 cu overclocking din fabrică, ecran IPS FullHD la 144Hz şi sistem de operare Windows 10. Echiparea maximă conţine 64GB RAM tactată la 2666MHz şi trei unităţi SSD HyperDrive de câte 512GB.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii