Gaming

articolul anterior articolul urmator

Televizoarele LG OLED din 2019 primesc suport NVIDIA G-SYNC pentru gaming pe ecrane mari

0
11 Sep 2019 18:06:07
Autor: Andrei Brînduşescu

LG şi-a unit forţele cu NVIDIA pentru a adăuga televizoarelor sale OLED din 2019 (modelul 65/55E9, modelul 77/65/55C9) suport pentru NVIDIA G-SYNC Compatibility.

Având o calitate foarte bună a imaginii, un decalaj foarte mic al redării şi un timp de răspuns ultrarapid, televizoarele LG OLED şi-au câştigat deja o reputaţie de redare a unei performanţe optimizate de joc. Adiţia NVIDIA G-SYNC Compatibility ridică din nou ştacheta, garantând un gaming de PC şi mai captivant pe ecranele mari ale modelelor LG OLED 4K, disponibile la diagonale între 55 şi 77 de inch.

Tehnologia OLED de la LG adânceşte utilizatorii şi mai mult în mijlocul acţiunii jocurilor lor preferate, folosindu-se de precizia controlului individual al pixelilor pentru a produce imagini reale. Alături de contrastul infinit şi reproducerea foarte precisă a culorilor, televizoarele oferă un timp de răspuns ultrarapid, cu o rată de refresh de până la 120 Hz.

Decalajul redării este abia perceptibil, încadrându-se în gama de 6 milisecunde pentru conţinut 1440p content la 120 Hz şi în gama de 13 milisecunde pentru conţinutul 4K la 60 Hz. Decalajul minimal al televizoarelor OLED LG, de mai puţin de un cadru şi fără pierderi ale calităţii imaginii, le face să fie ecrane ideale pentru jocuri.

În plus, cele mai noi modele de televizoare OLED LG suportă o varietate de formate HDR populare, ce îmbunătăţesc şi mai mult experienţa de gaming. Utilizatorii pot juca titlurile compatibile în format dynamic HDR10 sau Dolby Vision (cu până la 120 cadre pe secundă pentru conţinutul Full HD), profitând de specificaţii HDMI 2.1 precum modul automat de latenţă scăzută, canalul avansat de retur audio şi rata variabilă de refresh.

Pentru a spori senzaţia de imersiune a privitorilor în timpul jocurilor sau al redării conţinutului cu mişcări rapide, televizoarele LG OLED din 2019 suportă formate audio cinematice, inclusiv Dolby Atmos şi tehnologia inovatoare de sunet fără pierderi Dolby TrueHD. Având acoperite cele mai bune opţiuni premium pentru sunet şi imagine, utilizatorii pot auzi şi vedea conţinutul aşa cum au intenţionat creatorii acestuia. Aceste modele încorporează şi sunetul AI bazat pe tehnologia deep learning de la LG, pentru un sunet virtual surround 5.1.

Suportul NVIDIA G-SYNC Compatible pentru televizoarele OLED LG din 2019 va fi disponibil pe anumite pieţe în următoarele săptămâni, prin intermediul unei actualizări firmware.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările