Gaming

articolul anterior articolul urmator

Un politician laudă măiestria unui pilot de avion, fără să realizeze că videoclipul prezentat este luat dintr-un joc video

0
10 Jul 2019 17:32:12
Autor: Andrei Brînduşescu
Captura via Youtube
Captura via Youtube

Avansul tehnologic este din ce în ce mai vizibil în fiecare zi, iar unele persoane par să aibă probleme în a diferenţia realitatea de lumea virtuală.

Un politician din Pakistan a intrat în atenţia internauţilor după ce a lăudat printr-o postare pe Twitter performanţa excelentă a unui pilot, care evită în ultima secundă o coliziune cu o cisternă cu petrol. Avionul se pregăteşte să aterizeze, moment în care cisterna se opreşte pe pistă, fix în drumul acestuia, pilotul fiind nevoit să decoleze din nou pentru a nu lovi vehiculul.

Khurram Nawaz Gandapur a apreciat gestul pilotului, lăudându-i ”prezenţa de spirit” care a salvat o situaţie ”care se putea încheia într-un imens dezastru”. Din nefericire pentru politician însă, clipul era extras din jocul video GTA V, fiind publicat pe YouTube în data de 20 iunie de către un utilizator celebru în peisajul jocului pentru cascadoriile sale ce implică avioane.

În mod evident, comentariile la postarea lui Gandapur s-au transformat într-un concurs de glume pe seama încurcăturii făcute de acesta, câţiva menţionând faptul că echipa grafică din spatele jocului ar trebui să fie cea lăudată.

Politicienii pakistanezi au mai fost depăşiţi de tehnologie în alte ocazii, unul dintre ei folosind, accidental, un filtru care îl transforma în pisică în timp ce transmitea live pe Facebook o conferinţă de presă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii