Gaming

articolul anterior articolul urmator

XPG lanseaza ALPHA, mouse de gaming  cu fir şi wireless

0
23 May 2022 16:21:40
Autor: George-Andrei Cristescu
Mouse XPG ALPHA.
Mouse XPG ALPHA.

XPG, furnizor de sisteme, componente şi periferice pentru gameri, profesionişti Esports şi pasionaţii de tehnologie, anunţă astăzi, 23 mai, mouse-ul de gaming ALPHA – cu şi fără fir.

Mouse-ul dispune de un design ergonomic, senzor PAW-3335 eficient din punct de vedere energetic şi comutatoare OMRON pentru confort şi performanţă. 

Mouse-ul de gaming ALPHA are contururi curbate simple, cu o aderenţă confortabilă, care reflectă limbajul de design industrial al XPG, numit "Exoskeleton". 

Folosind aplicaţia de scanare a mâinii condusă de inteligenţa artificială a XPG, compania a reuşit să determine forma optimă a mouse-ului. De exemplu, lăţimea totală a mouse-ului este derivată din media măsurătorilor degetelor, date colectate pentru a crea un dispozitiv cu o dimensiune ideală la prindere.

La interior, XPG ALPHA este echipat cu un senzor PAW-3335 de la Pixart, eficient din punct de vedere energetic, care oferă o gamă de setări DPI de la 100 la 16000. Un buton triunghiular programabil din partea superioară a mouse-ului oferă flexibilitate în conectarea la software-ul XPG PRIME. 

XPG ALPHA este fabricat pentru a rezista în timp, cu comutatoare OMRON rezistente până la 60 de milioane de click-uri. Modurile sale de conectare includ o conexiune wireless 2.4G cu latenţă redusă prin intermediul unui dongle dedicat pentru jocuri sau o conexiune directă Bluetooth standard, oferind până la 60 de ore de autonomie a bateriei, utilizând în continuare iluminarea LED implicită.

Iluminarea RGB a modelului ALPHA difuzează lumină prin 3 zone dedicate, independente una de cealaltă. Setările de lumină pot fi salvate folosind 3 profiluri hardware personalizabile sau prin intermediul software-ului XPG PRIME.

XPG ALPHA este un mouse de gaming customizabil prin software, în care butoanele, setările DPI şi efectele de iluminare RGB pot fi personalizate şi adaptate la nevoile fiecărui utilizator. Butoanele programabile, asignările de butoane şi setările macro pot fi programate şi salvate în profiluri de utilizator pentru o comutare fără probleme între PC-uri. Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările