Internet

articolul anterior articolul urmator

50.000 de euro premiu pentru startup-uri pe scena iCEE.fest. Cum poţi participa (chiar gratuit) şi ce trebuie să faci, dacă vrei să obţii finanţarea

0
Articol publicitar
22 May 2019 12:45:18
Autor: ADH

Odată cu noul format iCEE.fest, UPGRADE 100, importanţa acordată viitorului si ecosistemului de startup-uri si investitori creste masiv în programul festivalului care aduce la Bucuresti, în 13 si 14 iunie, peste 140 de speakeri si experti globali specializaţi în studiul transformărilor generate de internet si tehnologie.

Concursul „The UPGRADE 100 Floors Elevator” va permite startup-urilor din România, şi nu numai, să lupte live pe scena festivalului pentru un premiu de 50.000 de euro, oferit de fondul de investiţii de capital de risc GapMinder Venture Partners.

În anii precedenţi, iCEE.fest a organizat competiţia „200 Seconds of Fame”, unde startup-urile care aplicau intrau în sesiunea de pitching în faţa juriului.

Anul acesta, regulile jocului se schimbă întrucât GapMinder Venture Partners duce competiţia la un nou nivel, şi pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro de tip notă convertibilă (o formă de împrumut, nerambursabil, convertibil în acţiuni la o evaluare viitoare a companiei) pentru startup-ul cel mai convingător de la noua competiţie, „The UPGRADE 100 Floors Elevator”.

În plus, comunitatea antreprenorială din digital si tehnologie poate obţine intrarea gratuită, pe bază de scrisoare de intenţie (detalii, mai jos).

Cum poţi ajunge pe scenă, să prezinţi startup-ul tău?

 • Trimite un scurt pitch deck până pe 3 iunie (finalul zilei). Toate detaliile sunt aici.
 • Juriul va decide cei 15 finalişti, până în 9 iunie. Toţi aplicanţii vor fi anunţaţi prin email dacă ajung în finală sau nu, şi trebuie să confirme prezenţa la eveniment.
 • Pregăteşte-te să urci pe scena iCEE.fest: UPGRADE 100, unde vei pitch-ui timp de 3 minute şi 30 de secunde în faţa membrilor juriului.
 • Nu uita că pitch-ul e în limba engleză şi că trebuie să te încadrezi în timpul-standard. Pitch deck-ul trimis poate fi folosit şi pe scenă.

Conţinut valoros pentru startup-uri şi antreprenori

Pe lângă competiţia dedicată, festivalul are o agendă de interes pentru antreprenori, prin prezenţa unor investitori de calibru din România şi Europa, în căutare de companii cu potenţial de creştere la nivel global, dar si a unor experţi în creşterea business-urilor aflate la început.

În 14 iunie, în ziua a 2-a de festival, scena UPGRADE 2 dedicata startupurilor – agenda completă este publicată aici - va fi deschisă cu o dezbatere despre oportunităţile de finanţare la orice nivel al dezvoltării ai fi, cu reprezentanţi ai unor importante fonduri de investiţii, printre care Ondrej Bartos (General Partner Credo Ventures), Krzysztof Palucki (Associate OTB Ventures), Dan Mihăescu (GapMinder) sau Panagiotis Karampinis (Endeavor Greece).

Apoi vor prezenta asa-numiţii „growth hackeri”: Ben Kaplan (PR Hacker) va vorbi despre cum să ajungi în atenţia presei, Ferdinand Goetzen (Recruitee) va vorbi despre cum să construieşti cea mai bună echipă, iar Theodore Moulos şi Adrian Vlasiu (GrowthRocks) vor prezenta 13 strategii de crestere neconvenţionale.

O scenă dedicată startup-urilor din România nu ar fi completă fără UiPath, primul unicorn născut în România – compania care a reusit performanţa să ajungă de la sub 200 de milioane de dolari la peste 7 miliarde evaluare în doar doi ani. 

Răzvan Antim, business development manager la UiPath, va spune povestea si va oferi sfaturi valoroase despre cum s-a ajuns la această explozie, după mai bine de 10 ani de la lansarea companiei, în 2005.

Pe aceeasi scenă, Orange îşi va prezenta câteva dintre echipele care au participat la acceleratorul Orange Fab

Alături de Monica Obogeanu, startup programs manager Orange, pe scenă vor urca Vlad Cazan (Kfactory), Bogdan Nourescu (CBNAgro.tech), Vlad Buşilă (Mozaik), Radu Motişan (uRADmonitor) şi Adina Roşca (Fundaţia Orange).

Sesiunea a doua va începe cu „agora investitorilor” unde, la aceeaşi “masă”, vor sta potenţiale sute de milioane de euro reprezentate de fondurile de investiţii pe care aceştia le reprezintă.

Printre cei care vor discuta cele mai importante aspecte investiţionale pentru startup-urile din regiune sunt:

 • Dimitris Kalavros-Gousiou - Velocity Partners VC
 • Ondrej Bartos - Credo Ventures
 • Panagiotis Karampinis - Endeavor Greece
 • Mihai Sfinţescu - Abilito Capital
 • Iulian Cîrciumariu - V7 Capital
 • Dragoş Stănescu - 0 Day Capital
 • Cosmin Ochişor - GapMinder Venture Partners
 • Mihaly Szalontay - Flashpoint Venture Capital
 • Mălin Ştefănescu - TechAngels România

Demo Day al programului Techcelerator

Techcelerator este programul de accelerare care se adresează startup-urilor româneşti de tehnologie.

Prezent în Bucureşti şi Cluj-Napoca, Techcelerator este primul accelerator din România care alocă fonduri pentru dezvoltarea companiilor aflate în faza de (pre) accelerare.

Investiţiile în companiile participante sunt oferite de partenerul strategic, GapMinder Venture Partners.

Sunt vizate companiile inovatoare, care apreciază că au potenţial ridicat de dezvoltare şi extindere la nivel internaţional, din industrii în creştere, precum: FinTech, PropTech, transformare digitală, securitate cibernetică, inteligenţă artificială, soluţii IT pentru sănătate, AgTech şi altele.

Evenimentul DemoDay al rundei 3 a programului va preceda competiţia „The UPGRADE 100 Floors Elevator”, oferind membrilor ecosistemului de startup-uri din Romania o seară memorabilă.

Ziua se va încheia cu pitch-urile live ale celor (maximum) 15 startup-uri selectate în cadrul competiţiei festivalului.

Cum poţi participa, chiar gratuit?

Cei care vor să vină în public la scena de startup-uri de la iCEE.fest: UPGRADE 100, şi au deja o companie, pot să motiveze ce de ce merită să fie în public.

Un număr limitat de startup-uri vor putea, astfel, participa gratuit. Detalii si inscrieri, aici.

Accesul se face, evident, si pe bază de bilet de intrare. Există si un bilet dedicat, doar pentru cei interesaţi de zona startups, dar si bilete de access general pe toate scenele festivalului. Pagina pentru rezervări este aici.

iCEE.fest: UPGRADE 100 a anunţat deja agenda întregului festival, care este publicată aici. Speakerii grupaţi pe fiecare linie de conţinut sunt listaţi aici.

 

Festivalul are loc la Bucuresti in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, şi este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife şi a altor susţinători.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii