Internet

articolul anterior articolul urmator

Înapoi la şcoală: Trucuri care te vor ajuta să cumperi cel mai ieftin software şi program Windows 10, la doar 8,14 €

0
Articol publicitar
15 Sep 2020 12:33:37
Autor: ADH

Sezonul începerii şcolilor a revenit încă odată, însă în acest an, lucrurile stau cu totul diferit faţă de anii anteriori. Într-adevar, în timp ce scriem aceste rânduri, încă este incertă forma pe care o va avea şcolarizarea pentru cei mai mulţi elevi şi studenţi şi care vor fi normele pe care vor trebui să le respecte în privinţa lecţiilor.

Fie că eşti părinte şi îţi pregăteşti copii pentru şcoala generală sau liceu, student ce începe un nou an de studiu sau de masterat, achiziţionarea unui nou laptop sau computer care să corespundă standardelor actuale este o necesitate ce face parte din pregătiri.

În această perioadă se impune distanţarea socială şi cel mai probabil multe instituţii de învăţământ vor face un mix între orele predate la şcoală şi cele online, de acasă. Predarea lecţiilor online în acest nou şcolar va veni cu provocări de toate părţile implicate – atât elevii cât şi profesorii vor trebui să se adapteze acestor vremuri în care programa şcolară se va preda elevilor ce vor trebui să înveţe de acasă.

Transformarea unei case într-o sală de clasă temporară înseamnă că elevii şi părinţii trebuie să devină creativi, iar în acest caz tehnologia vă poate ajuta - de la protejarea ochilor dumneavoastră şi ai copiilor de lumina albastră, până la asigurarea unei conexiuni Wi-Fi suficient de puternice pentru a asigura desfăşurarea orelor fără întrerupere sau pentru realizarea unor conferinţe video multiple.

Cel mai important aspect, pe care nu trebuie să îl omiteţi, este să aveţi un sistem de operare instalat pe computer care să asigure o desfăşurare lină a tuturor activităţilor pe care doriţi să le realizaţi. Software-urile actualizate dedicate task-urilor de birou sau de acasă precum Windows 10 şi suitele Office corespunzătoare, nu trebuie să vă lipsească în aceste momente.

Acum software-urile disponibile pe Keysoff.com se află în Oferta lunii Septembrie. Dacă v-aţi restricţionat să achiziţionaţi un software actualizat precum sistemele MS Office 2019 SAU Office 2016 SAU Windows 10 datorită preţului ridicat, nu vă mai faceţi griji acum.

Keysoff.com oferă până la 58% reducere la aceste categorii de programe. Este momentul cel mai bun pentru a face upgrade la aceste programe actualizate.

Aveţi nevoie doar de Windows?

Beneficiaţi de un discount de 45% la produsele listate mai jos, prin aplicarea codului-cupon “BB45” la finalizarea achiziţiei pe site.

Windows 10 Professional la 8.14 €

Windows 10 Home la 8.75 €

Windows 10 Pro Professional -pentru 2 PC la 13.34 €

Windows 10 Home - 2 PCs la 14.57 €

Promoţiile Keysoff.com – Înapoi la Şcoală

A revenit campania exclusivă cu oferte promoţionale ale magazinului online Keysoff.com – Înapoi la Şcoală, cu care veţi beneficia de economii mari la software-uri precum Windows 10 şi suitele MS Office.

Reducere de 58% la sistemele MS Office 2019 sau 2016 precum şi pentru pachetul Windows 10

Beneficiaţi de 58% reducere la cheile de licenţe MS OFFICE 2019 şi 2016, alături de pachetul Windows 10 cu licenţă MS OFFICE. Doar folosiţi codul-cupon “BB58” în timpul finalizării achiziţiei pentru a vă putea bucura de discountul la produsele şi pachetele de mai jos

 

 

 

Aveţi nevoie de mai multe oferte?

Beneficiaţi de 55% reducere la produsele listate mai jos, aplicând codul cupon “BB55” la finalul cumpărăturilor. Cumpăraţi variantele de licenţe de software dorite acum, deoarece oferta este una limitată

 

 

Cum să cumpăraţi?

Mergeţi la pagina cu Coşul de Cumpărături, daţi click pe butonul "Apply Coupon" şi introduceţi codul de discount "BB45" în spaţiul liber pentru a beneficia de un discount de 45%. Prin confirmarea comenzii, veţi vedea cum se aplică reducerea din preţul original. Apoi daţi click pe butonul “Proceed to Checkout” pentru a începe procesarea comenzii dumneavoastră.

Cwalletco este o nouă platformă securizată de reîncărcare, unde puteţi găsi mai multe metode de plată disponibile precum cea cu cartea de credit, Paypal sau alte metode locale de plată. Fiind foarte uşor şi sigur de utilizat, doar prin folosirea Cwalletco şi plasarea apoi a comenzii, veţi putea alege metoda de plată cea mai convenabilă pentru dumneavoastră.

Vă recomandăm ca întotdeauna să utilizaţi platforme sigure şi la îndemână pentru a face plata.

Despre magazinul online Keysoff.com

Keysoff aduce mereu noi promoţii pline de surprize şi preţuri scăzute – aşa că abonaţi-vă ca să primiţi notificări de la pagina online a acestui magazin şi pentru a fi  mereu la curent cu ultimele noutăţi! 

În plus, Magazinul Online este deschis tot anul, 24/7 – deci dacă doriţi să vă updataţi Software-ul computerului sau al laptopului în perioada sărbătorilor, veţi beneficia de cele mai bune oferte!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările