articolul anterior articolul urmator

A apărut site-ul statulparalel.ro: „Statul paralel este compus din toţi politicienii şi toţi demnitarii care te fură. Şi care apoi îţi râd în faţă“

6
18 Nov 2017 16:15:28
Autor: Ionel Stoica
Declaraţii Liviu Dragnea / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 13 nov 2017
Declaraţii Liviu Dragnea / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 13 nov 2017

6 Comentarii

mitrut
18.11.2017, 19:25:32

E statul cu alte legi, speciale! Ale mafiei combinate cu ISIS. Teleormania.

+3 (3 voturi)
Aurel Paun
18.11.2017, 19:37:15

Fara sa contrazic definitiile date mai sus Statului paralel, intr-un cuvant pot sa spun ca Statul paralel este compus din toti politrucii si functionarii Statului de drept, civili sau militari, care in declaratiile de avere si interese "OMIT" sa declare realitatea. Averile facute ilicit sunt rezultatul relatiilor de putere subterane, asta este statul paralel. Statul paralel face legi pentru membrii lui. nu pentru poporul roman.

+3 (3 voturi)
Carmen Florea
18.11.2017, 21:54:19

... capului mafiot al statului paralel ii ticaie ceasul. Prin 'boamba' asta cu 'statul paralel', puscariasul Dragnea vrea sa puna in functie interlopii si cclarii de bodyguarzi de la firmele de paza ale lui Stefanescu si Camataru, ceva kirande, asistati, milogi, calici si sa-i scoata in strada ca in ianuarie sa mai faca un pic de 'ordine' ca sa sustraga contribuabilii, carora le-a promis majorari de salarii, sa-i sustraga de la adevarata catastrofa, care ne asteapta de la 1 ianuarie. Nemernicul asta dupa care plange puscaria aghezmuieste lumea sa scape de dosare. De parca statul paralel sunt saracii si amaratii, care trag jugul ca o cloaca de banditi, de puscariasi, de hoti, de penali bogati fara munca sa tarlaiasca si sa se indoape din munca platitorilor de taxe. O cloaca de cotcari cu tot cu neamuri, beizadele, c.rve, toate abonate la banul public si ranjesc ca tuta-n targ de cei care-i hranesc. Ca sa vezi acum ce grija l-a lovit pe leprosul de Dragnea si-i gata sa se 'sacrifice' pe altarul patriei in lupta cu 'statul paralel'., adica cu dansul insusi. Smenaru', crede ca ne fraiereste si de data asta cu rhturi. Ii tremura barba si nu numai lui, deci pregatiti-va pesmetii, hotilor, ca tot o dati din colt in colt sa trageti de timp, mai aveti niste saci de carat in Brazilia... Mazare, Oprea, Constantinescu, Cosma, Oprisan, Vanghelie, Hundrea, Pandele cu toapa, toti hotii si talharii, faceti, banditilor, un pas inainte si ne convingeti cum 'statul paralel', adica contribuabilii pt voi, pun existenta statului in pericol ca sa ne apucam de cautat paduchi in soare, voi, intre timp, sa va carati ultimii saci in Brazilia, Madagascar...

+3 (3 voturi)
Doctorul Costy
19.11.2017, 00:32:21

In viziunea lui Dragnea si a acolitilor sai, statul paralel este format din toti acei care riposteaza intr-o forma sau alta, la nelegiuirile si....magariile pe care le-au facut si planuiesc sa le mai faca ei. Deci in disperarea care l-a cuprins pe Dragnea, fiidca se cam aude zanganit de catuse, considera statul paralel format din: Presedintele Iohannis, oamenii onesti si demni din societatea civila, DNA-ul, organismele europene. Onerosul penal Dragnea, impreuna cu ceata lui de mafioti din PSD, aplica exact deviza comunistilor din anii `50, adica:"cine nu este cu noi, este impotriva noastra"!

+3 (3 voturi)
Banan Crudu
19.11.2017, 08:09:43

Am citit cândva un titlu de articol. Se chema " cum să furi un popor, cu banii lui' Ăsta este "statul paralel" Don Livio, Izmenarul Trădiceanu şi toată menajeria de incompetenți din jurul lor, infractori şi trădători - ăsta este statul paralel, care are miniştrii, parlamentul, legile şi toată organizare,la îndemâna lui/lor.

+3 (3 voturi)