Internet

articolul anterior articolul urmator

A fost inaugurat muzeul temelor de Winamp

0
12 Oct 2020 08:34:49
Autor: News.ro
FOTO Captură
FOTO Captură

Nostalgicii erei pistelor de CD-uri comprimate în MP3 pot vizita acum muzeul online al temelor pentru legendarul player Winamp.

Winamp, player-ul MP3 care se confundă cu istoria acestui format, are acum un muzeu special dedicat. Mai exact este un muzeu care găzduieşte peste 65.000 de teme create special pentru acesta.
 
Winamp Skin Museum este un perete virtual pe care sunt puse toate temele găzduite, amintind de vremurile în care interfaţa grafică avea un mare nivel de personalizare şi oferea mai mult control utilizatorului decât în prezent.
 
Utilizatorii pot admira creaţiile la dimensiunea originală, le pot descărca şi le pot încerca direct în muzeu - pot apăsa butoanele player-ului şi pot accesa majoritatea funcţiilor pe care care programul original le oferea.
 
Există chiar şi un playlist cu câteva melodii pe care utilizatorul le poate asculta în timp ce testează temele, playlist din care nu lipseşte emblematicul “Llama Whippin’ Intro”, care era redat automat după instalarea Winamp.
 
Cei care mai au MP3-uri pe calculator, le pot încărca în player-ul virtual din Winamp Skin Museum şi asculta direct în browser-ul web, cu ajutorul Winamp-ului virtual.
 
MP3 este formatul care a făcut posibilă compresia audio doar cu reducerea rezonabilă a calităţii, ajungând să facă loc pentru sute de melodii pe un CD pe care încăpeau între 10 şi 20 de WAV-uri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările