Internet

articolul anterior articolul urmator

Adevărul Live de la 13.00: Bogdan Buta, fondatorul fenomenului UNTOLD, lansează aplicaţia de experienţe Extasy

0
11 May 2021 07:39:03
Autor: Lizeta Oprea

După ce a pornit unele dintre cele mai de succes festivaluri de muzică din lume, UNTOLD şi Neversea, Bogdan Buta investeşte în tehnologie şi lansează pe piaţă aplicaţia de experienţe Extasy.

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt doar câteva din experienţe propuse în aplicaţia de experienţe Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD şi Neversea, Bogdan Buta, alături de alţi investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiţii de 1 milion de euro.

Aplicaţia, care poate fi testată de utilizatorii iOS, a atras investitori importanţi precum Voicu Oprean, fondatorul companiei de software din Cluj-Napoca AROBS, Patrick Ciorcilă, co-fondator SportsFestival, fondul de investiţii Early Game Ventures, Cristina Filip, partener în cadrul firmei de avocatură Filip& Company, şi Avi Cicirean, organizatorul evenimentului Brand Minds în România. 

Astăzi, de la ora 13.00, Bogdan Buta vorbeşte la Adevărul Live despre experienţele disponibile şi provocările lansării aplicaţiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările