Internet

articolul anterior articolul urmator

Aplicaţia Netflix devine mai deşteaptă şi învaţă cum să descarce mai bine seriale

0
11 Jul 2018 11:23:38
Autor: Claudiu Râpan

Una dintre cele mai apreciate funcţii ale platformei este posibilitatea descărcării episoadelor preferate pentru a le putea urmări atunci când nu dispui de o conexiune la internet sau în cazurile în care planul de date mobile lasă de dorit.

Netflix pentru Android a primit astăzi un update important, care face aplicaţia mai „deşteaptă”. Utilizatorii sistemului de operare dezvoltate de Google pot folosi „Smart Downloads”, funcţie care şterge în mod automat episoadele vizionate deja, pentru a nu ocupa spaţiu suplimentar în telefon şi descarcă următoarele părţi atunci când detectează semnal de Wi-Fi.

Istoria Netflix în ceea ce priveşte descărcările offline este una tumultoasă. Dacă la început compania bazată în Silicon Valley şi Hollywood nu dorea să îşi lase utilizatorii să se bucure de conţinut în mod offline, odată cu lansarea globală din urmă cu doi ani sistemul a fost regândit.

S-a luat în calcul, în mod principal, problema ţărilor emergente, care nu dispun de conexiuni rapide şi ieftine la internet.

Chiar dacă funcţia „Smart Downloads” este disponibilă momentan doar pentru smartphone-urile şi tabletele care rulează Android, o versiune pentru iOS va fi şi ea disponibilă în lunile următoare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările