Internet

articolul anterior articolul urmator

Aplicaţia de ride sharing Free Now părăseşte România

1
26 May 2022 07:52:18
Autor: Maria Ţaga
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Serviciul de ride sharing Free Now iese de pe piaţa din România în 30 Iunie 2022, potrivit unui anunţ al companiei Clever Tech SRL. Serviciile Bolt şi Uber vor rămâne pe piaţă deoarece au o cotă mai mare.

Potrivit companiei, Free Now se va concentra mai departe pe alte pieţe din Europa. Cel mai probabil este vorba despre pieţe în care Bolt şi Uber nu există sau au o poziţie pe piaţă mai puţin puternică decât în România, potrivit 0-100.ro.

„Începând cu sfârşitul zilei de 30 iunie 2022, compania Clever Tech SRL va înceta activitatea sa în România. Aplicaţia Free Now nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noştri conform deciziei ataşate acestui email. Încetarea operaţiunilor pe această piaţă a fost o decizie luată cu foarte mare greutate, care va permite companiei sa se concentreze pe investiţii ulterioare pe pieţele cheie din Europa, în care obiectivul de a construi o platformă completă de servicii de multimobilitate se poate realiza. Free Now va continua să opereze în condiţii normale până la data menţionată mai sus. Plăţile către parteneri nu vor fi afectate, incluzând plăţile din prima săptămână a lunii iulie 2022”, se arată în anunţul companiei, citat de Digi24. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Constantin Radu
26.05.2022, 08:14:38

Fostul Clever taxi - o aplicatie nemaipomenita cumparata de unu' fara minte , modificata pana a ajuns o mizerie botezata frrnownormala ca nu a avut succes. Pe Clever imi alegeam tariful, masina , pe free now nu.

-11 (11 voturi)
Modifică Setările